Митьо Пищова на изборите в Несебър

  • 28 август 2011 18:29

  • 4485
  • 5
Митьо Пищова на изборите в Несебър
© Булфото

Митьо Пищова и Дарио Томалети искат да участват на местните избори в Несебър. Те са заявили участието си заедно с общо 27 партии, 5 коалиции, 1 инициативен комитет за кандидат-кмет на Община Несебър и 1 инициативен комитет за кандидат - съветник в Общинската избирателна комисия, пише „БургасНюз".

Димитър Василев Маринов, известен сред широките народни маси с прозвището Митьо Пищова, и Божидар Томалев, подвизаващ се и като Дарио Томалети, са подали заявления за участие в местните избори в Общинската избирателна комисия в Несебър. Заради наднорменото си тегло Пищова не е успял да премине през КПП на входа на сградата, която е с пропускателен механизъм тип "турникет" и затова охраната се е принудила до го пропусне през друга по-широка врата. Заявлението му от ПП "Движение експерти за регионите" е било напълно изрядно. Томалев пък е представил пълномощно на ПП "Другата България". ОИК е приела депозираните от тях заявления,но все още не се е произнесла с решения. Решение /все още/ няма и по заявлението на ДРОМ.
 
ОИК е обнародвала решенията си по всички останали заявени кандидатури. Тя е излязла с положителни становища за регистрация на 24 политически партии и 5 коалиции. Регистрирани са и 5 инициативни комитета за независими кандидати.
Това са кандидатите: Николай Димитров-за кмет на Община Несебър, Кирил Стоянов-за кмет на Обзор, Васил Василев и Стоян Стоянов-за кмет на Гюльовца и Георги Коршутов- за независим съветник.
 
Една от коалициите, "Гражданска инициатива за модерен Несебър" , е регистрирана от Ваклин Стойновски. Георги Манев също лично заяви участието на ПП "Средноевропейска класа".
 
Четири от петте регистрирани коалиции са заявили участие "три в едно" - за кмет на общината, за кметове на съставните селища и за листа от съветници, а от "Либерален съюз за Несебър" - само за листа и кметове на населените места.
Заявените кандидатури за кметския стол в Несебър са 21, засега. Една от тези заявки е на коалиция "Заедно за община Несебър", включваща "Зелената партия", "Земеделски народен съюз" и политическо движение "Социалдемократи", от които се очаква да издигнат кандидатурата на бившия кмет на несебърската община Николай Трифонов.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4485 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
М.К.Р.

2013.09.05 | 16:13

5
Абе тия смешници няма ли да се засрамат веднъж за винаги и повече да не се показват някаде!!!

2013.09.05 | 16:13

4
Митьо вади пищола и стреляй. А ама то ...патроните свършили и пищола засичаааа!
nemepoznava6

2013.09.05 | 16:13

3
как кмет бе Митьо?Пищова президент,а вице професор Вучков.
--- Прикрепено писмо (do HITAR PETAR,DYADO POP I D

2011.08.30 | 02:07

2
--- Прикрепено писмо (do HITAR PETAR,DYADO POP I DYDO MAKSIM) ---- Подател: evgeni slavkov До: sinod@abv.bg Относно: do HITAR PETAR,DYADO POP I DYDO MAKSIM Дата: Неделя, 2011, Август 28 19:41:26 EEST Дядо попе по новините предават как магьосниците и гадателите трябва да плащат данък на държаавата,а пък се чудят дали въобще не трябва да ги забраняват!!! Добро ще бъде да стане това в тази ограбена държава като се започне от вас така наречения синод,който в същност е сатанинска синагога прикривайки се зад Божието име.Защо "православните"сдружения/така наречените църкви/ не плащат данък при положение ,че извършват търговска дейност под формата на мошеничество,като казината и др.хазартни дружества и не са "облагодетелствувани" по този начин.Ах ти дядо попе дългобради ХИТРЕЦО, кога народа ще си отвори очите за да види как ги обираш първо финансово и после ДУХОВНО.!!!???
nemepoznava6

2011.08.29 | 16:36

1
как кмет бе Митьо?Пищова президент,а вице професор Вучков.

Добави коментар

Водещи новини