Рамадан Аталай: Проведе се една вандалска приватизация на Кремиковци (видео)

  • 05 март 2014 10:25

  • 2959
  • 4
Рамадан Аталай: Проведе се една вандалска приватизация на Кремиковци (видео)
©

Освен мен, като че ли никой друг не е работел в Кремиковци, заяви депутатът Рамадан Аталай по време на разискванията в Народното събрание за възстановяването на предприятието. През петте ми мандата в Народното съм правил опити да запазя Кремиковци, заяви той.

Той отбеляза, че по негово време предприятието е имало 260 милиона задължения към митниците ,защото и тогава държавата не е поемала ангажимент да си субсидира износната продукция.

Проведе се една вандалска приватизация, която доведе Кремиковци до това състояние, констатира Рамадан Аталай.

Единствената ми борба в това Народното събрание е дали ще чуем стратегия за развитие на България. Дали тя ще бъда индустриално развита или ще бъде селскостопанска държава. Избягваме да начертаем стратегия за развитието на България, и оттам нямаме стратегия за развитието на икономиката, посочи в изказването си депутатът.

Инфраструктурата на Кремиковци е доведена до това, че това предприятие не може да бъде възстановено, допълни депутатът.
На България металургия е необходима, категоричен е Рамадан Аталай.

 

Последвайте канала на

Нора Виткова
2959 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.03.05 | 15:32

3
Не смятам,че Кремиковци не може да се възроди. Всеки като трябва да се напъне казва не може. А ако искаш да убедиш някого, че не може ,ще извадиш вода от девет кладенеца в десети. С помощта на държавата,която да сега е спала,нещата са възможни.

2014.03.05 | 18:30

4
да но европейският съюз забранява на държавата да помага на определени фирми. ако помогне на кремиковци трябва да помогне и на сопот и даже на моята фирма да спаси от фалит, защото иначе ще осъдя държавата и ще спечеля. такива са законите на капитализма. ако искате друго хващайте пътя към СССР
не се интересувам от политика

2014.03.05 | 15:25

1
това ли е Волен Сидеров

2014.03.05 | 15:26

2
tova e kurvata boiko

Добави коментар

Водещи новини