ГЕРБ плащал месечен наем от 5500 лева за два етажа, БСП - 7000 лева за цяла сграда

  • 28 август 2011 14:56

  • 1176
  • 3
ГЕРБ плащал месечен наем от 5500 лева за два етажа, БСП - 7000 лева за цяла сграда
© Интернет

5500 лв. е месечният наем, който плаща ГЕРБ на областната администрация София - град за централния офис на партията на площ от 1100 кв.м. на два етажа. За сравнение - БСП за цяла сграда плаща 7000 лв. наем. Това стана ясно при представянето на реновирания офис на ГЕРБ, предаде „Фокус”.

От лятото на 2010 г. представители на ПП ГЕРБ и двама архитекти започнаха изграждането на цялостна концепция за интериорните решения на новия централен офис на ПП ГЕРБ.

Основната концепция бе да се изградят функционални пространства, удобни за ежедневна работа на Изпълнителната комисия, служителите и организациите към партията, както и създавани на благоприятни условия за работа на журналистите и посетителите на офиса. Примери за това са двете заседателни зали на ет. 16 и ет. 17 за прием на граждани и на ет. 16 многофункционална Конферентна зала на ет. 17.

Централната администрация отговаря на всички съвременни задължителни изисквания за противопожарна и аварийна безопасност, както е покрила всички технически изисквания за функционирането на офис от такъв тип.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1176 3

Коментари 3

Добави коментар
ВАВ

2011.08.29 | 20:52

3
ЩЕ ПЛАЩАТ РАЗБИРА СЕ.ДОКАТО СА НА ВЛАСТ МОЖЕ И ПО 2 ЛЕВА ДА ПЛАЩАТ...НАЛИ НАШИТЕ ДАНЪЦИ ВСЕ ПО-ВЕЧЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ? ТО НЕ Е ПАРНО ТО НЕ Е ТОК ТО НЕ Е ГОРИВА....3 МЕСЕЦА ГОРИВАТА НА СВЕТОВНИТЕ БОРСИ ПАДАТ...,А ТУК БЪЛГАРИ НЕЩО ДА СТЕ РАЗБРАЛИ???!!!...
АРХИТЕКТ

2011.08.29 | 20:52

2
КАЛПАЦИ,КАТО НИ СВЕТВАТЕ ЗА ТАКИВА НОВИНИ И С ПИНИС НАМЕКВАТЕ ,ЧЕ БСП ПЛАЩА ПО-МАЛКО НАЕМ ЗА ПО-ГОЛЯМА СГРАДА,БИ СЛЕДВАЛО ДА ОПИШЕТЕ И ПОКАЖЕТЕ СНИМКИ НА СГРАДИТЕ И В КОИ КВАРТАЛИ СЕ НАМИРАТ, ТИПА НА СТРОИТЕЛСТВО И Т.Н. ТИЯ ПИНИЗИ СИ ГИ ПРИКАЗВАЙТЕ В ГЕРБ!
evgeni

2011.08.28 | 23:47

1
--- Прикрепено писмо (do HITAR PETAR,DYADO POP I DYDO MAKSIM) ---- Подател: evgeni slavkov До: sinod@abv.bg Относно: do HITAR PETAR,DYADO POP I DYDO MAKSIM Дата: Неделя, 2011, Август 28 19:41:26 EEST Дядо попе по новините предават как магьосниците и гадателите трябва да плащат данък на държаавата,а пък се чудят дали въобще не трябва да ги забраняват!!! Добро ще бъде да стане това в тази ограбена държава като се започне от вас така наречения синод,който в същност е сатанинска синагога прикривайки се зад Божието име.Защо "православните"сдружения/така наречените църкви/ не плащат данък при положение ,че извършват търговска дейност под формата на мошеничество,като казината и др.хазартни дружества и не са "облагодетелствувани" по този начин.Ах ти дядо попе дългобради ХИТРЕЦО, кога народа ще си отвори очите за да види как ги обираш първо финансово и после ДУХОВНО.!!!???

Добави коментар

Водещи новини