Румен Христов: Борисов трябва да е кандидат - президентът на ГЕРБ

  • 28 август 2011 12:07

  • 948
  • 1
Румен Христов: Борисов трябва да е кандидат - президентът на ГЕРБ
©

Сините ще преодолеят различията си и ще са единни на изборите, прогнозира кандидатът за президент на Синята коалиция Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в в интервю за предаването "Неделя 150" по БНР.

Смятам, че лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще е кандидатът на управляващите. Това би било логично, заяви Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.

Ако спечели предстоящите избори за държавен глава, той нямало да поиска повече правомощия за президентския пост от тези, които съществували по конституция, категоричен бе Христов. Синият кандидат - президент каза още,  че най-важно в настоящия момент за развитието на страната е да се стимулира икономиката.

Последвайте канала на

Десислава Станева
948 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Az

2011.08.29 | 14:01

1
eee ama kolko gi e strah vsichki Boyko da ne se kandidatira..... umirat milite xa xa xa shushumiga skapani.......... treperete, treperete, ima za kakvo, GERB vi smaza vsichkite!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини