Фандъкова: Съдействахме на прокуратурата, защо завардиха общината

  • 28 февруари 2014 11:09

  • 2950
  • 5
Фандъкова: Съдействахме на прокуратурата, защо завардиха общината
© Булфото

Сутринта при мен дойдоха двама следователи от градската прокуратура, които носеха писмо за оказване на съдействие в досъдебно разследване. Това е рутинна практика. Знаете, че лично аз давам проверки и сигнали на прокуратурата за разследване и след това осигуряваме цялата нужна документация. Такъв е и този случай.

Служителите на Столичната община осигуриха пълен достъп до архива и документацията на следователите. Не мога да си отговоря на въпроса защо през това време трябваше да стоят 4 коли на полицията пред сградата на общината, заяви кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска пред "Труд".

Замерянето с политически компромати или лични вражди, на които сме свидетели всекидневно през последните месеци, това отврати хората от политиката и е твърде опасно, коментира политиката столичният кмет.

Според Фандъкова Столична община и правителството са в работен диалог. "С различните министерства и министри имаме различна комуникация. Има ведомства, с които продължаваме да работим в синхрон, в екип и това се вижда от резултатите", поясни тя. "С МВР работим ежедневно за осигуряване на спокойствието и сигурността в града през тази вече почти една година, в която има протести и масови прояви".

С премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 сме в работен диалог. Обсъждали сме част от въпросите за обща работа и като община сме срещали подкрепа. В същото време всички видяхме какво е разпределението на средствата по националната програма за развитие на регионите. Отново ще подчертая - прагматичният подход означава насочване на ресурса там, където са хората. Развитието на регионите не означава отказ от развитието на големите градове. Това е европейска политика и в този смисъл има какво да се желае в този диалог с кабинета, подчерта Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

"Лично мен ме притеснява липсата на диалог по отношение на законодателните проблеми, които засягат общините".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2950 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
22

2014.03.01 | 12:04

5
Много малко тролове тука бе п***и майни

2014.02.28 | 19:01

1
Tи си достатъчен!
fandak

2014.03.01 | 12:03

4
Защото в общината има много останали гербераски мутри, точно като теб! Тази кукла на конци в ръцете на агент Буда е за затвора!
putko ma fani

2014.02.28 | 22:42

3
пишете ясно , какво точно казвате, не се изказвайте като политици, полицията разследва, и ако им се оказва съдействие какво правят принуждават ли или контролират, или мастурбират в общината, по... пърдон милиционерсоциалистите
falkon

2014.02.28 | 19:01

2
g-jo po krotko yavno dosta e zavunyali v obchtinata.yasno e vie ste nai malko vinovnata no e sigurno tche ima pritchina ot takova prisastvie..otteglete se da ste prezident

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини