Меглена Кунева: Навсякъде хората питат за работни места

  • 27 февруари 2014 14:37

  • 1547
  • 6
Меглена Кунева: Навсякъде хората питат за работни места
©

Навсякъде хората питат за работни места, ще я има ли българската икономика. Това каза на пресконференция лидерът на Движение „България на гражданите” Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, която днес е на посещение в Шуменския регион.

Според нея, разговорът за икономиката е труден, но е много важен. В обществото обаче липсват и размисъл, и консенсус, каза Кунева. Тя е на мнение, че е шокиращо, че парите, договорени още преди членството на България в Европейския съюз - 13 млрд., са най-голямата инвестиция у нас. Лидерът на „България на гражданите” заяви, че водещата тема на европейските избори ще бъде за това да се изясни, защо икономическите мерки работещи в останалите страни от ЕС не работят у нас.

Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 отбеляза, че все още не е взето решение за подреждане на листата на Реформаторския блок за изборите за Европейски парламент. Нейната голяма надежда е всички партии да бъдат заразени с желанието за реформи.

Според Кунева, всички критики, които е имало по отношение на стария Изборен кодекс важат и за новия. Не са решени проблемите с така наречените мъртви души в избирателните списъци, професионалната изборна администрация, електронното гласуване, кампанията в медиите, която е крайно несправедлива към тези, които не искат да влизат в определени зависимости, с преференциите. Не се е състояло и истинско гражданско обсъждане на Изборния кодекс, което ще обрече бъдещи опити за това на неуспех. Тежък порок и на сегашното, и на предишното управление, е липсата на коалиционно споразумение, каза още Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Според нея, изборите за Европейски парламент ще са проба за разделението между тези, които искат промяна и споделящите тезата на лидера на ДПС, че ако управляващите имат по-голям брой депутати от останалите политически сили, това значи одобрение на работата на правителството. Всички разчитат на европейските избори като на избори, които ще дадат сигнал за вътрешна политика, каза още Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

От 18.00 часа Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 ще изнесе публична лекция на тема „България в Европа - ползи и перспективи”. Събитието ще бъде в зала „Тича” на хотел „Шумен”.

Последвайте канала на

1547 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2014.02.28 | 16:47

6
ami obihtavai kato stanihev ti obihtai 350 000 obigtavai kato siderov ti obihtai 500 evro i 1000 evro min. zaplata nie znaeme ce lajete gospojo i zatova ne se kandidatiraite

2014.02.28 | 16:47

5
За партия,получаваща парични средсtва от Ердоган,няма да гласувам,никакъв ДеФорматорски блок

2014.02.28 | 16:47

4
Тази грозотия иска да се намърда за евродепутат за да лапа още пари.Не се наяде.

2014.02.28 | 16:46

3
Ей СКОЧУБРО..., аре бегай

2014.02.28 | 16:46

2
Къде да бега бе брато.Никой не я иска.Не се ли оглежда в огледалото сутрин?

2014.02.28 | 16:46

1
s taia kriva usta kak pie ne se li uliva ili samo smuci

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини