Командира отива сам на изборите в София?

  • 27 август 2011 12:12

  • 1546
  • 3
Командира отива сам на изборите в София?
© Булфото

Без съгласието на ДСБ, СДС сключиха компрометирано политическо споразумение с партии, които са срещу нашия кандидат за кмет на София. Това се посочва в изявление на ДСБ - София.

Утре изтича крайният срок за регистрация и рискуваме да не участваме в изборите. Отчитайки тези обстоятелства, софийското ръководство на ДСБ даде мандат за регистриране на партията за изборите в София.


Ако до края на днешния ден не се постигне споразумение за коалиция, ние ще внесем нашите документи в Общинската избирателна комисия, за да не оставим столичани без кандидат на автентичната десница за кмет на нашия град.


СДС все още може да уважи предварителния вот на столичните ни избиратели и да реши да регистрира с нас кандидат за кмет на Синята коалиция.


Ако вземат друго решение, ги призоваваме да подкрепят спечелилия откритите предварителни избори - Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е, дори и да регистрират своя листа за общински съветници.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1546 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
М.К.Р.

2011.08.29 | 21:25

3
Командира да си отива с другите тарикати около него че ми омръзна този цирк в който ни въвличате,властолюбци мръсни!!!
ДОРКО

2011.08.29 | 21:15

2
АВТЕНТИЧНО И НЕАВТЕНТИЧНО СДС! А ,НЕ СТЕ ЛИ ВИЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО ТОВА СДС ,КОЕТО РАЗБИ ДЪРЖАВНОСТТА В БЪЛГАРИЯ ,ОКРАДЕ И УНИЩОЖИ ХИЛЯДИ ПЕЧЕЛИВШИ "КОМУНИСТИЧЕСКИ " ПРЕДПРИЯТИЯ И КАТО ЩРАУСИТЕ СИ ЗАРОВИХТЕ ГЛАВИТЕ И СЕ РОДИХТЕ ЧИСТИ И ПОД ДРУГИ ИМЕНА? АЙДЕ МАРШ ВЪВ ФАЙТОНА,ЧЕ ЩЕ ЯДЕТЕ ХУРКАТА ОТНОВО!
Я

2011.08.29 | 21:15

1
Господин Костов, на Вас Ви става ясно, защо го правят това винаги, преди критичен момент, какъвто е сега регистрацията за изборите! С това си поведение тотално ще съсипят десното! Аз Ви поздравлявам, затова, че доста пъти отстъпихте в името на демокрацията,но..........Всички, които действат по тоя начин не са никога били демократи! Съсредоточете се сега и дайте всичко от Вас за победата на Прошко Прошков, тъй като се очертават трудни избори! Намерете начин да достигнете до всички истински десни хора,говорете на по нисък стил за да бъдете разбран! Желая успех!

Добави коментар

Водещи новини