Надежда Нейнски: БСП няма становище по въпроса за Украйна

  • 21 февруари 2014 08:00

  • 1434
  • 2
Надежда Нейнски: БСП няма становище по въпроса за Украйна
©

БСП нямат становище по въпроса за Украйна. Проследих и има съществена разлика между това, което говори Станишев, Калфин и Вигенин. Общо позицията на БСП е, че не бива да се бърза, не бива да се месим, посочи Нейнски.

БСП остава вярна на себе си, че първо трябва да чуе какво ще каже Москва, посочи Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г..

Светът е разтърсен от, това което се случва в Украйна. В сърцето на Европа те са на ръба на гражданска война, коментира още тя.

Нежеланието да се покаже мнение по въпроса поставя България в неприятна ситуацията от гледна точна на позицията й като член на ЕС, заяви тя. По думите й тази колеблива ще се отрази от гледна точка на доверието към България.

Тя припомни, че Южен поток е бил замислен така, че да бъде заобиколена Украйна.

По отношение на Синьо единство е предстоящите евроизбори Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. заяви: – „Ние сме твърдо решение да дадем сериозна политическа заявка. Ще дадем знак за това каква трябва да бъде дясната политика в България.“

Алтернативата на това, което става в момента в България може да бъде само дясна, заяви тя.

Последвайте канала на

Novini.bg
1434 2

Коментари 2

Добави коментар

2014.03.03 | 20:57

2
Моля , когато показвате това нещо , да предупреждавате че кадрите не са подходящи за деца. Дъщеря ми се уплаши и не иска да се храни. Мисли че е видяла баба Яга.

2014.03.03 | 20:57

1
ti kutchko zamaltchi dostatatchno namaza

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини