Янаки Стоилов призна: Има вероятност да не се приеме Изборният кодекс

  • 18 февруари 2014 08:11

  • 2414
  • 4
Янаки Стоилов призна: Има вероятност да не се приеме Изборният кодекс
© Булфото

Няма сценарий с отцепниците от ПГ на ГЕРБ, категорично заяви Янаки Стоилов от Коалиция за България в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия.

Според него, трябва да бъде изяснено защо хора, които са заемали преди важни позиции се отделят от ГЕРБерите.

На въпрос дали има вероятност да не се приеме Изборният кодекс, Стоилов отговори, че има такъв риск, защото вече два пъти не е имало кворум в НС и възможността отново да няма е голяма. По думите му, ако не се приеме новият Изборен кодекс ще продължи да действа старият или ще трябва да се направят много бързо някои малки промени.

Относно проблемът с агитацията на майчин език, Янаки Стоилов каза, че проблемът е много по – далеч. „В парламента има различни хора. Изказването на Хафъзов не е случайно, но друг е въпросът дали е преценен ефектът от него“, поясни той.

По никакъв начин не трябва да допускаме да се нагнети обстановката между българи и мюсюлмани, каза Янаки Стоилов.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
2414 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Тези обесиха АПОСТОЛА!

2014.02.18 | 15:05

4
Това са : Хаджи Иванчо Хадживеличков Пенчович, член на държавния съвет към империята. По-късно след освобождението той се оказва и един от първите дарители, които дават пари, за да се издигне в София паметник на Левски. В съдебната комисия са включени и първеницте на София: Мито Панов Каймакчийски, член на ръководството на българската църковно-училищна община, Хаджи Мануил (Мано) Стоянов, член на софийския меджилис и Петър (Пешо) Тодоров – Желявеца, член на софийския меджилис. Да бъдем предавани от свои е част от българската народопсихология. Сигурно затова минути преди да увисне на въжето със страшна сила Апостолът е плакал....А този от снимката,вкарва при тройната коалиция.заедно с испанския тиквеник,мародерския чл.417,който приравнява правата на банките с тези на държавата.Мутренски закон,даваш им право да си играят с лихвите и да съдят хората,без реално дело.И той ми бил СОЦИАЛИСТ-нали УЖ мислите за хората,бе?ЕС ви разпореди,че това е пртивоправно,но вие си правите оглушки-нали банките са ви кърмилници.Всичките сте за ринене от Парламент и политика-до един.Няма леви,няма десни.Това е ваша измишлъотина да ни заглавичквате 25,г,а вие да стена златна ясла-до живот!Ама всяко начало има край!
АРГО

2014.02.18 | 15:03

3
личи си, че БСП пак ще се надупят.
red

2014.02.18 | 15:03

2
Голям страх ги тресе герберите от новия изборен кодекс. Толкова ли е трудно да опитат да се борят честно поне на едни избори...
fidoska

2014.02.18 | 13:56

1
Стига вече със схемата на свинята майка Фидоска! Време е за реална противопоставяне на сипматизантите - никакви подменени бюлетини и купени гласове. Да видим, кой кой е!

Добави коментар

Водещи новини