БСП зоват за обединение на социалистите в Монтана

  • 17 февруари 2014 20:14

  • 1664
  • 4
БСП зоват за обединение на социалистите в Монтана
©

Председатели на основни партийни организации на БСП - Монтана, се срещнаха с част от ръководството на левицата, обявиха от БСП в писмо до "Novini.bg". Сред тях бяха ветераните проф. Владимир Топенчаров, Георги Божинов, членове от работната група към НС на БСП и общопартийната контролна комисия на левицата.

Пред социалистите от Монтана проф. Топенчаров изрази дълбокото си убеждение, че причините за появата на АБВ не са политически, а персонални. Според него АБВ няма влияние, защото няма програма. По негово мнение основната задача, която стои пред монтанските социалисти, е да се възстанови организационната структура, която да прилага устава и програмата на партията.

"Основната задача е да се почувства организационната сила на БСП, защото на нас хората ни вярват. Само баламурници могат да повярват, че човек може да бъде срещу нас на избори и да остане като член на БСП" заяви той и призова монтанските социалисти да се самоорганизират, за да приключат с капсулацията на местната организация.

"Нека не повтаряме старите грешки!" се обърна към партийния актив Божинов.

Според него трябва да се търсят онези, които желаят и могат да помогнат. Той сподели огорчението си от Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, който използва красива фразеология, за да прикрие политическа нищета от липсата на идеи и програма.

Георги Божинов призова монтанските социалисти да направят БСП силна. „Направете го за себе си, направете го за страната си!", категоричен бе той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1664 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.02.18 | 15:52

4
жалки сте, накря ще си останете само партиино ръководство и номенклатура, кариеристите в бсп се разцепихте да плюете по Първанов и АБВ, вие сте срам за Партията на европейските социалисти. Нещасници ъсипахте Блгария!

2014.02.18 | 08:16

3
OPERACIA SHMENTI KAPELI

2014.02.18 | 08:15

2
АБВ-въобще няма никаква алтернатива за бъдещето развитие на страната. Всичко -в основата на плановете им са на лична цел на господата ПЪРВАНОВ -КАЛФИН И Р. ПЕТКОВ.ТЕ -използват личната им популярност в политическия живот на държавата -за да са отново *много* по популярни личности на страната..... НЕКА ДА БЪДЕМ -РАЗУМНИ-....И ДА ОЦЕНИМ РАЗУМНО...НЕЩАТА/в политиката/-НА ВСЕКИ
Комунизмът е смърт!

2014.02.18 | 08:15

1
69 години комунизъм, 69 години глад и мизерия!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини