Фандъкова: Има работа и за мен, и за Цветан Цветанов

  • 17 февруари 2014 06:18

  • 1573
  • 4
Фандъкова: Има работа и за мен, и за Цветан Цветанов
©

Кметовете на София и Бургас - Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и Димитър Николов, са новите заместници на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Минути след като бе назначена на поста, тя коментира новината с думите, че за нея това е още една отговорност и още повече работа. "Благодарна съм разбира се за доверието, което приемам като оценка за работата на всички нас за София. Работата ще продължи със същите сили, защото имаме още много неща да свършим", категорична е Фандъкова, пише "Стандарт".

На въпрос за очаквания, че Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа няма да бъде заместник-председател, както и обратно, прогнози, че ще запази поста си и дали е плюс или минус е сегашното решение на лидера Борисов, Фандъкова отговори, че при всички случаи децентрализацията е по-демократична форма. "Всеки от нас има своите ангажименти, работата е много, така че има място и работа за всички", смята тя.

Попитана кой би номинирала освен Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник за евродепутат, тя заяви, че хората, които могат да се справят, са много. "Томислав е фантастично решение, аз бих го подкрепила с всичко. С него съм работила много в качеството му на министър, сега в качеството му на народен представител, имаме отлична комуникация, човек компетентен, комуникативен, диалогичен. Но такива хора имаме много, просто трябва, наистина е време повече хора да излязат, да бъдат по-видими", каза още зам.- председателят на ГЕРБ.



 

Последвайте канала на

1573 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.02.17 | 12:40

4
И Фандъкова ли ще влиза в затвора?
vera

2014.02.17 | 12:40

3
за подли xора и слаба държава винаги се намира работа
xaxa

2014.02.17 | 12:40

2
ТРАВЕСТИТ - ТЪПАНАР- ОВЦА

2014.02.17 | 11:34

1
grechen hod

Добави коментар

Водещи новини