Цачева се ядоса, гласът й бил отчетен като "въздържал се" по предложението на ДПС

  • 14 февруари 2014 10:40

  • 1998
  • 8
Цачева се ядоса, гласът й бил отчетен като "въздържал се"  по предложението на ДПС
© Булфото

Заместник-председателят на ГЕРБ Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 възрази срещу това, че нейният глас е бил отчетен като „въздържал се” при гласуването на предложението на ДПС за това предизборната кампания да се води на български език, а в случаите, когато кампанията се води на език различен от българския, да се осигурява превод на български език.

„Заявявам категорично, че и в комисията, и в дебатите в пленарна зала, съм отстоявала позицията на цялата парламентарна група на ГЕРБ, поради което не приемам за автентично изписаното в стенограмата за начина на гласуването, каза Цачева.
„Наблюдавахте тази сутрин как започнаха действията с автоматизираната система и след като народните представители от ГЕРБ имахме решение да не се регистрираме, само за това, че картите са били поставени на някои от колегите в пултовете, са отчетени като присъстващи, за да се даде начало на пленарното заседание с установен кворум”, заяви Цачева.

„Сега разбирам, че гласът „въздържал се” на ПГ на ГЕРБ при първото гласуване, е отчетен на мен. Нещо, на което нямаше как да не реагирам в залата, ако наистина на пулта ми е стояло сиво като знак за глас „въздържал се”, каза още тя.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1998 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
орешарски

2014.02.19 | 15:26

8
Ама кой го иска твоя глас и какво правиш в политиката? Явно Боко наистина си пада по стари чанти, ама Любка и Цецка, как ще си го разделят сега...

2014.02.19 | 15:26

7
pedas

2014.02.19 | 15:26

6
В крайна сметка, БСП доказаха, че когато става въпрос за национални интереси, те са над всичко! Не са фурнаджийски лопати като Бокича, който обвинява някои, че са ку..и и се продават за пари!? Най- малкото е нелепо точно той да говори по тази тема, нали? За Цецко- малко байгън, вече... Пък и с него или без него ГЕРБ ще си останат същите!

2014.02.19 | 15:24

3
Не мога да повярвам, че е възможно човек със всичкия си да прави такива тъпи изявления. Та точно БСП са партията на националните предатели, наследниците на БКП, послушници на КОМИНТЕРНА, предали род и родина, откъснали живо месо от Татковината в лицето на Майка Македония! Вие сте мръсни безродници! Фалшификатори на история, българомразци!
БОЗДУГАН

2014.02.19 | 15:26

5
Чудя се кой е по - голяма тиква проста , червениянайбан мутромилиционер Борисов или червената известна плевенскакуротрошачка Цецка , партийна секретарка ! Подсказвайте , бе !

2014.02.19 | 15:25

4
Замислих се, че аз съм спамел... Бил съм трол, имал съм опорни точки... Що се излагате? Престанете с тази инерция. Я се позамислете в последните години, не е ли всъщност Боко трола, спамъра и човека с опорни точки. Не е ли той, който на ден казва по една тема три, поне, различни неща и то глупотевини? Аз казвам това, което мисля! За разлика от него! Та, кой спами и кой получава пари, много пари за това???

2014.02.15 | 07:45

2
MAZNI STE, PROSTI STE, NAGLI STE,PREDATELI STE, ZIALATA POMASHKA SGAN V BALGARIA. PRODALI STE VIARA I DEZATA SI, NISHTOJESTVA JALKI. HAIDE KAM KAPITAN ANDREEVO IZMET MRASNA DA VI ERAT I RAJZEPAT ZADNIZITE V ANADOLA.

2014.02.15 | 07:45

1
Освен че са крадливи , някои партии като ДПС и ГЕРБ са и престъпни !

Добави коментар

Водещи новини