Кадиев: Румен Данев не е напуснал митниците по собствено желание

  • 14 февруари 2014 08:40

  • 1829
  • 2
Кадиев: Румен Данев не е напуснал митниците по собствено желание
©

„Зам.-шефът на митниците Румен Данев, който беше на поста по-малко от месец, е един от най-добрите в системата е, аз не съм видял нищо уличаващо”. Това каза в „Здравей, България” по Нова телевизия Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в, депутат от "Коалиция за България".

Припомняме ви, че на 5 февруари Румен Данев напусна поста, който беше заел само преди няколко седмици. Това беше поредната рокада в ръководството на агенцията за последните месеци.

От Финансовото министерство тогава обясниха за Новините на Нова, че Данев сам е поискал да бъде освободен, но не дадоха повече подробности за мотивите му. Премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 намекна, че разполага с неблагоприятна информация за Данев, но отново не даде подробности.

Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в определи думите на премиера като некоректни. Депутатът отбеляза, че въобще не е дадена възможност на Румен Данев да се защити.

„Убеден съм, че Данев не е напуснал по собствено желание, тази работа беше неговият живот. Сигурен съм, че е лоялен на системата”, коментира Кадиев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1829 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.02.14 | 15:05

2
Кадиев - наивен ли си или си просто тъп? май нас ни мислиш за глупави, а? поразпитай как ползваше Данев екипите на мобилните групи по времето на Асенов и сам ще си направиш изводите. все още има хора в тая система които са читави, но твоя човек не е от тях

2014.02.14 | 15:05

1
олеле - работата била неговия живот!!! и аз да "заработвам" като него и за мен работата ще е "моя живот". я кажи Кадийчо, какви игри имаш ти, че сега така жалиш, за високия рус мъж с двете ръце в джобовете на вносителите?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини