Кмет се самоотлюспи от ГЕРБ - Перник

  • 12 февруари 2014 20:49

  • 1776
  • 4
Кмет се самоотлюспи от ГЕРБ - Перник
©

Кметът на Изток Ивайло Иванов ще подаде заявление за напускане от структурата на ГЕРБ Перник. Това обяви самият той днес. Основната причината това да се случи е орязания бюджет на кметство „Изток“, съобщава "Мироглед".

От предложената рамка в размер на 1 100 000 лв., тя е занижена на 800 хил.лв. Това било абсурдно, защото само задълженията на кметството били повече.

„Това е предателство от моя страна. Но предпочитам да предам ГЕРБ, а не хората. Напускам структурата, защото заставам зад интересите на хората, а не тези на партията. Ръководството на ГЕРБ в Перник се е самопровъзгласило, то не е избрано на общинска конференция- Не чувствам никакви морални угризения от действията си“, заяви Иванов.

Разривът в отношенията между него и ръководството на партията започнали още миналата година. Тогава хората на Борисов в миньорския град искали да го изключат, с мотива, че се е срещал с лидера на БСП в Перник Ненко Темелков. Това обаче не било вярно, кълне се кметът на Изток.

„Сред финансовите корифеи на ГЕРБ в ОбС няма нито един икономист, затова миналогодишният бюджет бе отхвърлен от съда. Той не бе приет на обществено обсъждане. Сага ще се случи същото “ каза Ивайло Иванов.

Сред мотивите му за напускане на партията са липсата на диалог и чуваемост.

Последвайте канала на

1776 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.02.13 | 10:10

4
ПОРЕДНИЯ ЛАКОМ ГАНЬО, КОЙТО СИ МИСЛИ, ЧЕ С ОРЕШАРА ЩЕ ГО ОГРЕЕ. НЯМА ДА СТАНЕ! ГЕРБ СА В ПЕЧЕЛИВША ПОЗИЦИЯ!
ЦК на БКП

2014.02.13 | 10:10

3
Всички,които са в ГЕРБ и са пешманът,трябва да знаят,че майката партия ги чака. Орешарски оправи нещата със Северна Корея и другарите ще бъдат пратени на преквалификация. Като начало ще прекарат няколко месеца в чета чавдарче. Ще преминат през прочути пионерски и други лагери. След завършване на убочението ще бъдат посрещнати с ръкопляскания в БЪЛГАРИЯ. На добър път с Ленин.
Mистър Бийн

2014.02.13 | 10:10

2
Поредният осъзнал се българин! Всичко честно и достойно бяга от проказите: Буда, Цветанов, Фидоска и сие...
до 1

2014.02.13 | 10:10

1
ИДИОТ!

Добави коментар

Водещи новини