Танов: Не ми е оказван натиск за Мишо Бирата

  • 11 февруари 2014 18:43

  • 1315
  • 1
Танов: Не ми е оказван натиск за Мишо Бирата
©

Бившият шеф на агенция „Митници“ Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната отговори на обвиненията, които по-рано му бяха отправени от Спас Шопов. Бившият ръководител на Инспектората в митниците Спас Шопов днес беше разпитан от парламентарната комисия, разследваща случая „Мишо Бирата“. Там той заяви, че е бил предупреден от Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната да внимава какви хора предлага за наказание, за да не попадне на приятел на тогавашния премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната отрече по ТВ7 твърденията на Шопов и заяви, че не е оказвал натиск върху никого. Той допълни, че Шопов от 2010 г. не е на работа в Агенция „Митници“ и с тези разкрития вероятно цели отново да бъде върнат в структурите й.

Танов беше категоричен, че не му е оказван натиск да разпъва политически чадър над скандалния бизнесмен Мишо Бирата. „Досега не съм видял някой да подкрепи думите си с документ, всичко се базира на преразкази“, допълни бившият шеф на митниците.

Танов заяви още, че след случая „Мишо Бирата“ няколко пъти се е чувал по телефона с бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и не се притеснява нещата, които са си казали, да бъдат разкрити публично.

Последвайте канала на

1315 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.02.12 | 09:53

1
Убихте го мрьсници и се правите на луди!

Добави коментар

Водещи новини