ГЕРБ поиска оставката на областния управител на Габрово

  • 06 февруари 2014 11:32

  • 1248
  • 2
ГЕРБ поиска оставката на областния управител на Габрово
©

В политическа позиция, разпространена от регионалната й пресслужба, днес партия ГЕРБ поиска оставката на областния  управител Николай Григоров. Причината за това е, че община Габрово не е получила средства от Фонда за растеж на регионите,  тъй като подадените от местната администрация проекти не са  одобрени.

"Твърдим, че средствата от Фонда за растеж към Министерския съвет са разпределени по неясни критерии за оценка на проектите, но по ясни партийни критерии - най-много средства са отпуснати  и най-много проекти са одобрени на общините с традиционно влияние на ДПС и БСП" - се посочва в документа на ГЕРБ. Според местната структура на политическата формация управляващите  "наказват една работеща община, за която се счита, че няма нужда от подкрепа, тъй като печели големи европейски проекти, чрез които променя облика на града или габровските избиратели, чийто вот доведе до едни от най-добрите резултати за партия ГЕРБ в  страната на последните парламентарни избори".

От ГЕРБ смятат, че вина за неодобрените проекти на габровската администрация носи областният управител Николай Григоров, който е трябвало да настоява те да бъдат финансирани. В партийната позиция се допълва, че Григоров няма куража и честта да отстоява интересите на хората от региона.

В документа се отправя критика за партийни пристрастия и към двама от четиримата народни представители от Габровския избирателен район.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1248 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ОБРАН БУСТАН

2014.02.06 | 21:28

2
ТИЯ НЕГРАМОТНИ ФЕОДАЛИ ОТ ДПС ,ОКРАДАХА НАРОДА,КАКЪВ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА БСП А ДА ПОЛУЧАВАШ ДПС, БЪЛГАРИНО 500 Г. НЕ ТИ ЛИ СТИГАТ
Ostavka

2014.02.06 | 21:28

1
Този ... заспал трябва да бъде подведен под съдебна отговорнос!!!

Добави коментар

Водещи новини