Лиляна Павлова: Няма яснота кой ще води листата на ГЕРБ за евроизборите

  • 05 февруари 2014 07:36

  • 1149
  • 3
Лиляна Павлова: Няма яснота кой ще води листата на ГЕРБ за евроизборите
© Булфото

„На този етап няма яснота кой ще води листата на ГЕРБ за евроизборите. Предстои голямо отчетно изборно събрание, което ще се проведе на 16 февруари, след това ръководството на партията ще реши”, каза в „Здравей, България” по Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена. По думите й, всичко засега е в рамките на слуховете.

Относно промените в Изборния кодекс, Павлова коментира, че те не защитават интересите на всички български граждани. „75% от българите искат те да определят как да гласуват чрез референдум”, заяви тя и добави, че те не прокарват интересите на президента.

Павлова заяви, че те имат внесени промени в Изборния кодекс още от лятото на миналата година и никой не ги е разгледал.

Тя съобщи, че ако предложението за референдум бъде отхвърлено, от ГЕРБ ще инициират и подписка в полза на референдума.

По думите й, предложенията им са разумни и не може да разбере защо управляващите се страхуват да ги приемат. „Виждам панически страх от това да има и референдум, и задължително гласуване и да има и мажоритарен елемент”, смята депутатът от ГЕРБ.

Тя обясни още, че от ГЕРБ настояват да се гласува с един единствен знак, а не както са предложили от управляващите да се гласува с два знака. „Така ще може да се предрешат изборите. Същото важи и за номерата на бюлетините”, заяви още Павлова.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1149 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.02.05 | 15:04

3
Който и да води , ГЕРБ са на боклука ! АТАКААА !!!

2014.02.05 | 15:04

2
ВОЛЕН СИДЕРОВ - НАРОДЕН ЛЮБИМЕЦ и ТРИБУН ! Борисов - ТИКВОМУТРА ! Сер - ГЕЙ ! Първан оглу - ТРИПЕРА ! Плевнелиев - ПАЛЯЧОТО ! Дудук - фурнолопата ! Кунева - червена еврок,урва ! Доган Местан - турци ! Това са българските лидери ! Избирай народе !
От прес-центъра на Карлуково

2014.02.05 | 15:04

1
А лубо-циганина министър-предцедател на остров Тамбукту.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини