Гамизов: Изказването на Сарафов означава, че делото за Белене ще се потули

  • 02 февруари 2014 10:45

  • 2728
  • 3
Гамизов: Изказването на Сарафов означава, че делото за Белене ще се потули
©

Предстои бум на расизма в България. Видях една графика, в която се казва, че най-успешните хора в САЩ са имигрантите от Индия. С това искам да кажа, че проблемът е в държавата, а не в хората. Това заяви енергийният експерт Стефан Гамизов в предаването "На светло с Люба Кулезич" по Нова телевизия.

"В четвъртък трябва да се появя в Софийската прокуратура като свидетел за АЕЦ "Белене". Не знам какво точно ще стане там. Дълбоко убеден съм, че след изявлението на зам. - главният прокурор на страната Борислав Сарафов, който според мен извърши престъпление по служба, че свидетелите ще се превръщат в обвиняеми, те ще започнат да мълчат. Искам да уточня, че ако един прокурор каже подобно нещо - това е натиск върху свидетелите и делото ще започне да се потулва. Викат ме за свидетел, за да ме унижат", каза още той и допълни, че стила на новия прокурор е да отидеш в една стая и да говориш пред една дама, която е нещо като машинописка. "Нямам документална връзка с "Белене" и това не ме притеснява. Хората от ГЕРБ, които започнаха да разкриват с документи злоупотребите в "Белене", могат да бъдат превърнати в обвиняеми. Зам. - главният прокурор излезе по телевизията и каза в момент, в който се водят процесуални действия и свидетели трябва да разкрият пред него престъпление, че: "Свидетели ще се превръщат в обвиняеми", а това е сигнал те да мълчат", каза още енергийният експерт.

Ще загубим арбитражното дело, категоричен е Гамизов.

"Обиден съм на президента. Той няма право да замита проблемите под килима в момента. Няма значение какви избори ще правим. Системата, по която се управлява в България, е лоша. Цялата приказка в тази говорилня е, че хората, които ни управляват трябва да бъдат избрани отново. Искам да го предупредя нещо този човек, че 24 години сме в мътилката на този фалшив антикомунизъм. Стига са отклонявали темата от основния въпрос, а именно да се преведе референдум и тази Конституция да се махне. Нацията умира, България не работи като държава", заяви Стефан Гамизов. 

Правителството трябва да отиде в оставка, а президентът ни е слаб и по това няма спор, каза още той.

Последвайте канала на

2728 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.02.03 | 07:08

3
Хора , забравихте ли защо излязохме миналият февруари на улицата ? - тоталните кражби в енергетиката , т.е. от нашите семеиства.
P.R.

2014.02.03 | 07:08

2
сер-Гейя те прати да свалиш Бойко. Сега пирувай!
анонимен

2014.02.03 | 01:43

1
Браво!!! Най-умният и кадърен човек в тази държава!!!

Добави коментар

Водещи новини