Златанова: Трябва да има съдебен инспектор

  • 29 януари 2014 14:40

  • 1165
  • 2
Златанова: Трябва да има съдебен инспектор
©

България трябва да има съдебен инспектор. Това каза вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида ЗлатановаЗинаида Златанова Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е средното си образование в Немската езикова, пред журналисти за прекратената процедура за избор на съдебен инспектор, предаде репортер novini.bg.

„Би трябвало да се направи необходимото, за да се съберат необходимите гласове на народни представители, ако искаме да имаме работещ Инспекторат. Надявам се следващият опит да е успешен”, добави Златанова.

„Ако някой няма от какво да се притеснява - няма от какво да се притеснява. Допускам, че има много такива магистрати. Нека не забравяме, когато говорим за номинации и назначаване, че поемането на такава позиция, е огромна отговорност и всеки решава за себе си дали може да поеме такава отговорност”, каза Зинаида ЗлатановаЗинаида Златанова Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е средното си образование в Немската езикова, във връзка с излизането на информация за кандидатите за съдебен инспектор в публичното пространство.

Според нея засега законът е казал как се избират висши магистрати и не е нужно да се променя. "Нямаме съдебен инспектор от една години и не приемам, че до този момент не е могла да се открие процедура. Този формализъм е неприемлив", каза още тя.

Последвайте канала на

1165 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.01.30 | 02:10

2
ВАШАТА КОЖА--КОМУНИСТИЧЕСКА!!
m.markov

2014.01.30 | 02:10

1
Кой,кой,кой предложи Пеевски,кой предложи и тая мърша.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини