Петър Стоянов: Съчувствам на Първанов, когато го критикуват долнопробно

  • 27 януари 2014 18:51

  • 3139
  • 4
Петър Стоянов: Съчувствам на Първанов, когато го критикуват долнопробно
©

Политиците не трябва да са смъртни врагове. Нужно е съгласие, трябва да се върне нормалния тон. Това заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ президентът в периода 1997-2002 г. Петър Стоянов.

Съчувствам на всеки политик, когато критиката към него от политическа се превърне в долнопробна, интригантска критика. С г-н Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в сме като огъня и водата, но когато го атакуват чрез съпругата и сина му, му съчувствам, заяви Стоянов.

В България всичко, което се прави, се прави не заради идеология, а заради определени интереси. Остава усещането, че две големи личности са много за една партия. Това не е добре за политическия ни живот. Нека да оставим АБВ да извърви пътя си. Не знам дали опитите му са поведе БСП по пътя на социалдемокрацията. Те стоят еднакво добре пред монолитния си електорат пред паметника на Благоев, където връщат носталгията към комунизма, така и в Брюксел - все едно, че цял живот са се борили за евроатлантически ценности, посочи експрезидентът.

Той разказа, че самият е бил "кандърдисван" да се върне в СДС. Когато го направих като председател за една година и през ум не ми е минавало да цепя партията. Видях, че вече не мога да дам нищо на СДС и е време да направя крачка назад, каза Петър Стоянов.

Това, което пише Николай Бареков, ми изглежда смислено – това, което казва той за демографията, за регионалните проблеми, за българските потребители.  Лидерите на традиционните български партии няма какво да му се сърдят, те трябваше да направят това, което днес обещава да направи Бареков. Сигурен съм, че много хора ще си кажат, че това са само думи, но неговите привърженици ще ви отговорят - дайте му възможност да видим дали са само думи. Нещата не са толкова прости, обобщи позицията си по темата един от президентите на България, посочи Стоянов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3139 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.01.28 | 10:47

2
MULCHI UE PLASHIPUTARNIK NA PRINZ CHARULZ PESNICHKI ODI DA PEESH I DA SKACHASH KATO PRIDVOREN SHUT OKOLO NEGO PALIACHO

2014.01.28 | 13:58

4
неможеш ли да пишеш на бьлгарски, нещо не е наред при теб???!!!!!!!!!

2014.01.28 | 13:57

3
СТАРАТА ГВАРДИЯ СЕ ЗАВРЪЩА. ТОВА Е ДОБРЕ.

2014.01.28 | 10:47

1
Мда, остана да се върне и Виденов, Софиянски и кой ли още не ххахаххаа айде по-назад от Стоянов да не ровим, че много смърди.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини