Пирински: АБВ да преосмислят действията си

  • 23 януари 2014 17:37

  • 1544
  • 1
Пирински: АБВ да преосмислят действията си
©

Трябва да има сериозно стягане на парламентарните групи, за да не се получават неща като днес. ГЕРБ показаха, че вече нямат намерение да провалят парламентарните заседания. Това личи и от писмото на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г от преди дни. Гласовете на "Атака" вече не са от такава голяма важност.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ Георги Пирински, който е зам.-председател на БСП. Той коментира последните скандали в левицата. От АБВ обявиха, че ще се борят за 2-3 мандата и няма да отнемат гласове от БСП, а ще работят за разширяване на левицата. Това звучи нелогично. Аз следя изявите на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в. Той твърди, че много хора, която не подкрепят БСП, ще подкрепят алтернативната листа и това ще е добре за левицата. Аз се съмнявам, че нещата стоят точно така. според мен се получава едно разделение. От АБВ трябва да преосмислят действията си, категоричен беше Пирински.

Уставът на БСП ще бъде приложен неизбежно, но не в това е работата. Работата е в политическото позициониране. От АБВ искат да предизвикат катарзис в БСП и да разтревожат левицата. Твърденията за зависимост на БСП са необосновани и са хвърлени в пространството без доказателствата. Категорично мога да заявя, че БСП не е в менгеме, продължи Пирински. От доста години има индикации за приятелски огън от Първанов. Не е изненада, че у него има желание за друга политическа изява. Изненадан съм от момента, който избра за тази изява. Много съм разочарован и огорчен от постъпката на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, обясни Пирински. Отнемането на подкрепа от БСП върши работа на ГЕРБ. Не искам да спекулирам по темата, че АБВ работи за ГЕРБ. За нас най-важното е да убедим възможно най-голям брой хора, че БСП е правилния избор, завърши той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1544 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.01.24 | 11:47

1
Браво на Първанов!!!За последно съм гласувал за БСП когато г-н Първанов стана президент и пак ще гласувам за него и никога за капиталистите от БСП ООД

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини