Цветанов: Цветлин Йовчев лъже за тефтерчето на Кирил Рашков (видео)

  • 23 януари 2014 11:29

  • 2969
  • 5
Цветанов: Цветлин Йовчев лъже за тефтерчето на Кирил Рашков (видео)
© Булфото

В кулоарите на парламента бившият вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа заяви, че твърденията на министъра на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола, че зам.-председателят на ГЕРБ е знаел за съществуването на скандалното тефтерче на Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от с имена на политици, е спекулация, която има за цел да отклони вниманието от публикувания вчера евродоклад, предаде репортер на Novini.bg.

"Много са твърденията, които пуска министър Йовчев в публичното пространство, които въобще не кореспондират на истината, това не означава, че трябва да ги коментираме", отбеляза Цветанов. Припомняме, че Йовчев заяви, че Цветанов е знаел за тефтера, но не е уведомил прокуратурата, а скандалните записки са стояли две години в ГДБОП, без никой да работи по тях.

"Темата с тефтерчето на Цар Киро е създадена за отклоняване на вниманието от реалните проблеми в държавата. За това тефтерче в детайли разбрах от медиите вчера. Разбрах от медиите за разговора, който е провел Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната с председателя на ДАНС. Оттам нататък нямам никаква информация, какво се е случвало, какъв е този тефтер, дали е автентичен, дали не е. Това е тема, която е създадена, за да се отклони вниманието от реалните проблеми в държавата. Надявах се, че първият ви въпрос ще бъде каква ви е оценката за евродоклада, а вие не питате за доклада, което означава, че това е изиграло своята роля", коментира Цветанов.

Той отрече и твърденията на Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от, че не бил осигурил гласове за ГЕРБ и затова го е последвал затвор: "Всичко това е толкова несъстоятелно да се твърди, защото всичко, което се предприе като действия от прокуратурата, от компетентните органи и стигането до тази осъдителна присъда беше за хулиганските му действия. Това са нелепи твърдения и отново се правят внушения. Когато бях вицепремиер и министър на вътрешните работи, когато беше предизборната кампания, съвпадна и с тези събития в Катуница. През цялото време, 40 дни аз бях в платен годишен отпуски и въобще не съм влизал в сградата на МВР".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2969 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Вървите в правилната посока

2014.01.23 | 20:49

5
ВСИЧКИ СТЕ АНТИБЪЛГАРИ.ЗАТОВА ДО 10 ГОДИНИ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА.

2014.01.23 | 20:48

4
vseki moment chte vajat mozaka ni na flionga.i vse niama vinovni.tapanari sme tova e

2014.01.23 | 20:48

3
БРАВО ЦЕЦО!
ИВАНОВ

2014.01.23 | 20:48

2
НЯКОЙ ЛЪЖЕ! НЕДОПУСТИМО Е ШЕФА НА МИТНИЦИТЕ ДА ЗНАЕ, А МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ДА НЕЗНАЕ? ТАЗИ ТЕМА Е ЗА КАМУФЛАЖ НА МНОГО ПО-ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ДЪРЖАВАТА И БЕДНИЯ НАРОД!НАКЪДЕ НИ ВОДИХА ДО СЕГА ТОЛКОВА ПРАВИТЕЛСТВА И НАКРАЯ КОГАТО ЗАПОЧНАХА ДА ИМ БЪРКАТ В КАНЧЕТАТА ЗАПОЧНАХА ОСТАВКИТЕ? ЗАЩОООООООО.......????????????

2014.01.23 | 19:25

1
kravoqaden ubiec

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини