Найденов: С листата на АБВ за евровота се обслужва интереса на Бойко Борисов

  • 20 януари 2014 06:28

  • 2242
  • 5
Найденов: С листата на АБВ за евровота се обслужва интереса на Бойко Борисов
© Булфото

Oбщинската конференция на БСП в Перник с участието на президента Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в е била тежка за Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен. Това сподели самият военен министър в интервю за „Стандарт“.

„Беше тежка най-вече от гледна точка на атмосферата, след като стана ясно, че се подготвя конкурентна на БСП листа с подкрепата на АБВ. Всъщност говоря толкова условно, защото все още не знаем нито кой, нито в какъв формат би била регистрирана тази листа. Но е ясно, че тя ще бъде конкурентна в лявото пространство и на БСП“, заяви Найденов.

Относно това колко гласа би взела АБВ на евровота, министърът заяви: „Не се наемам да гадая колко биха били тези гласове. Но едно е абсолютно сигурно - те наливат вода в мелницата на ГЕРБ. И с паралелната лява листа се обслужва интересът на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Нима това не е ясно?“

Относно разсекретяването на доклада за Кербала, Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен посочи пред „Стандарт“, че прави всичко това заради близките на загиналите.
Министърът днес трябва да обяви процедурата за достъп до този доклад. „Това е процедура по Закона за достъп на обществената информация. Всеки един може да заяви интерес и съответно да търси получаването на електронен или на хартиен носител на доклада. Както и да го ползва по начина, по който смята за необходимо“, каза още пред „Стандарт“ Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2242 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Васил

2014.01.21 | 14:05

5
АБВ обслужва ГЕРБ.Герб обслужва Бългаският народ, а БСП обсулужва само Доган за да е на власт.

2014.01.20 | 23:33

1
Обслужва, или оножда?

2014.01.21 | 14:04

4
ЗАКЛАТИХА ИМ СЕ ФЕСОВЕТЕ НА серГЕЯ,ДОГАН И ЗЛОБНОТО ДЖУДЖЕ И ИЗПАДНАХА В ПАНИКА.ЦЕЛТА ИМ БИШЕ ЧРЕЗ КОМПРОМАТИ ДА ПОНИЖАТ НАРОДНОТО ДОВЕРИЕ КЪМ ГЕРБ И ДА РАЗЦЕПЯТ ДЯСНОТО ПРОСТРАНСТВО,ЗА ДА МОГАТ ДОГАН И САТЕЛИТИТЕ МУ ДА ИМАТ КОНТРОЛ НАД РОДИНАТА ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ.НО ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА-ХИТРАТА СВРАКА С ДВАТА КРАКА В БАТАКА....................$$$
мими прасето

2014.01.21 | 14:04

3
къде е волен забравихме го

2014.01.21 | 14:04

2
По-добре ГЕРБ.

Добави коментар

Водещи новини