Манолова: Отнеха ни гласовете, с които щяхме да бием ГЕРБ на изборите

  • 15 януари 2014 08:48

  • 5950
  • 35
Манолова: Отнеха ни гласовете, с които щяхме да бием ГЕРБ на изборите
©

Няма как да се разцепи БСП, след това предателство. Реформите в БСП бяха дълъг и сложен процес. Едва ли хората, които се събраха в АБВ отговарят на очакванията на най-левите избиратели. Това каза зам.-председателят на НС Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на по БТВ.

Не е вярно, че не изпълняваме предизборните си ангажимети. Ние изпълняваме ангажиментикте си. Това е особено видно от социалната ни политика – цената на тока, пенсиите, младежката безработица, замръзяването на възрастта за пенсиониране, коментира Манолова.

"Никой не е казвал, че ще бъде отменен плоският данък в рамките на една година. Изглежда ми абсурдно, при положение, че имаме вече приет бюджет. Данъчната политика е факт", коментира тя неспазването на обещанието за отмяната на плоския данък.

"Ние ще продължим да подкрепяме най-бедните, пенсионерите, децата и бизнеса. Разплатихме задълженията си към фирмите. Икономиката тръгна, защото бизнесът пое глътка въздух, няма вече рекет", поясни Манолова.

Животът на хората не е популистки, отвърна тя на нападките, че водят популистка политика. Това е само началото.

"Ако ГЕРБ бяха изпълнили обещанията си за увеличение на пенсиите по швейцарското правило, сега щяха да са с 20% по-високи".

АБВ е едно алиби, че се започва една предизборна кампания срещу БСП. Може ли да е слабо едно ръководство, което отстрани един диктаторски режим. БСП е най-прозрачната партия. Решенията се вземат на форумите и на заседания на Националния съвет. Решенията се вземат пред очите на хората. Коалиционно споразумение не ни е нужно за да сме прозрачни. Аз осъзнавам, че носим отговорност за всеки министър. Това правителство е експертно политическо. Във всеки един парламент има съгласуване на позициите. Има ли абсолютно свободен човек? Има теми, по които се търси подкрепа от всички парламентарни сили", заяви Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Това наистина е новина, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е на работа днес, коментира Манолова. Да, има основание да е с настроение, защото такъв подарък след Нова година едва ли е очаквал. В ГЕРБ ликуват и има защо. Истински ми е мъчно. Мисля, че ги боли всички леви хора в България. Едно знаково лице тръгва срещу собствената си партия", изрази съжаление зам.-председателят на парламента.

"Неморално и неетично е да тръгнеш срещу собствената си партия, разговори с тях няма да водим. Това е предателство към хората. Този проект ще се провали. Хора с качества предприемат абсурден ход. Те ще отнемат от плътта на БСП, за да направят някакъв резултат и това ще бъде частта, с която бихме могли да бием ГЕРБ на изборите, затова Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е щастлив. Това е дар за него", завърши Манолова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5950 35

Свързани новини

Коментари 35

Добави коментар
ОМИТАЙТЕ СЕ ДРУГАРИ КАПИТАЛИСТИ И ОЛИГАРСИ

2014.01.16 | 21:09

35
СТИГА СТЕ СЕ ИЗВИНЯВАЛИ АМИ ВКУПОМ СЕ ОМЕТЕТЕ ОТ ВЛСТТА. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ СТЕ ? АМИ ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ КАПИТАЛИСТИ. КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ СТАНИШЕВ И МОНИКА ТА СЕ СТИГНЕ ДО ПОСЛЕДНИЯТ ДРУГАР ОТ ИБ И ВПС НА БСП. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ МОГАТ ДА БЪДАТ ГЕРГОВ СВИНАРЯ, ДОБРЕВ КАЛОТИНЕЦА, КУТЕВ, НИНОВА, КАДИЕВ, ОВЧАРОВ, ПЕТКОВ, УЗУНОВ .... . АМИ ТЕ ВСИЧКИ СА КАПИТАЛИСТИ И ОЛИГАРСИ. А ПЪК ЗА ПРЕД РОМИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ СА ДРУГАРИ. ОЛИГАРСИ КАПИТАЛИСТИ СЕ КЪЛНАТ В ИДЕАЛИТЕ НА ДЯДО БЛАГОЕВ. КОЩУНСТВО ДРУГАРИ. ИЗМИТАЙТЕ СЕ ОВРЕМЕ . ИНАК ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ С ТОЯГИТЕ И КАМЪНИТЕ. ПРЕСТЪПНИЦИ.
niki

2014.01.16 | 21:09

34
Предателите нали щяха да си свалят и мунитетите??????? Страхливи турски подлоги.

2014.01.16 | 21:09

33
Да"бием"Герб?Това не може да бъде цел на политическа партия.Правете живота по-справедлив и поносим.Изберателите решават!
ПРОСТИ..ТКАТА НА БРАТЯ ГАЛЕВИ

2014.01.16 | 21:09

32
ЖАЛКО Е ЧЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ТЪРПИ ПРОСТИТУТКАТА НА БРАТЯ ГАЛЕВИ ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ. НЕ СМЕ НАРОД А МЪРША. ЕДНА ДОКАЗАНА ПРОСТИТУТКА НИ ПРАВИ НА МАЙМУНИ. СРАМ МЕ Е, ДА СЕ НАРЕКА БЪЛГАРИН.

2014.01.16 | 21:09

31
Боже , Майче, искат да ни дръпнат черджицата из под краката !!!
КИКО

2014.01.16 | 21:09

30
Ако тази снимка е от днес,Мая прилича на абортирала гугутка в сурата,долна червена проскубана метреса.
koko

2014.01.16 | 21:08

29
"Лошо". Мая май идва края на Сергей и сие.

2014.01.16 | 21:08

28
Пак оправдания другарко манолова,10 пъти ГЕРБ ви победи, Първанов ви го каза вчера за три години три пъти загубихте избори.Първанов се опитва да спаси и малкото останало от БСП.

2014.01.16 | 21:08

27
Бездомните кучета имат повече достойнство от нас. Докога ще търпим тези престъпници? УЖАС !!!
DDD

2014.01.16 | 21:08

26
За комунистите властта е самоцел , и имат комисионни за спасяване.А сергей дмитриевич е най големия боклук , антибългарин , циганофил и туркофил.Сидеров и той , същия нещастник ! Доган просто си ни потурчва с помощта на гореспоменатите !
ghjgh

2014.01.16 | 14:54

25
те сами си го казват, че имат кауза и няма да позволят да им отнемат властта. Помагат само на ромите, извиняват се на турците, честитят им циганските празници, вдигат им детските надбавки........Ако беше така, както казват, че стимулират българските майки, щяха да вдигнат парите само за първото дете, а не за второ и нагоре. Комунистите и турците няма да се откажат, докато не ги откажем ние - Народът!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини