Софиянски сбира ново ОДС

  • 18 май 2011 06:41

  • 1442
  • 4
Софиянски сбира ново ОДС
©

В сряда от 15.30 часа в „София прес” ще се проведе пресконференция на Любен Дилов – син, Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра, Евгени Бакърджиев, Александър Праматарски, които ще представят новия политически проект „Общност на демократичните сили” (ОДС).

Новият политически проект превръща в реалност обединението на извънпарламентарната дясна опозиция, твърдят от пресцентъра на ССД.

Обединението бе предложено още през февруари 2011 г. от ССД като създаване на Демократичен алианс.

Тогава ССД лансира идеята десни формации и граждански сдружения извън парламента да се обединят като извънпарламентарна опозиция, след като първо постигнат единство чрез подписването на обединителна Харта около общи принципи и цели.

Така новият политически проект става факт, а към него, освен изброените по-горе формации (към този момент), се включват БЗНС и клуб "Сенатор".

Последвайте канала на

1442 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Димитров

2014.03.31 | 23:19

4
Твърде вероятно е на Стефан Софиянски да са му намале-ли милионите,затова така внезапно изскочи изпод земята и започна отново да дърпа синята ЧЕРГА....Щял да прави десен алианс и ново О Д С - Отчаена Дружина от Сводни- ци= О Д С ! Имал амбиции за участие в изборите - но из- глежда,че не подозира как Фандъкова ще го "опари" ?
Георги

2014.03.31 | 23:19

3
Леле, вижте му погледа само! Тоя е озверял направо!
СУЛЬО

2011.08.24 | 23:17

2
КЪДЕ ОСТАВИХТЕ ОНЯ ТУЛУП ,АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ БЕ ,СОФИЯНСКИ? НАЛИ ЗАЕДНО ГОНИХТЕ КОМУНИЗМА И РАЗБИВАХТЕ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ "СЛАВНИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ "ГОДИНИ С МАЛКО НО ЗАВИНАГИ. ТОЯ С ГЛАС НА УЧЕНИЧКА /БАКЪРДЖИЕВ/ПАК ЛИ ЩЕ РУШИ МАВЗОЛЕЯ? ТО , ЗАТЪ ИМА ОЩЕ МНОГО ЗА РУШЕНЕ В НЕГО.
дядо Тошо

2011.08.17 | 00:24

1
Стефанеееее, нищо няма да занесеш в гроба!!!! Хайде спрете се вече, оставете народа да поживее малко на спокойствие!!!! По два кубика пръст са нужни за всеки един от нас, никой не е занесъл нищо в гроба!!!! Голяма лакомия, голямо нещо!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини