Капон: МВР не трябва да се меси в изборите

  • 21 август 2011 16:56

  • 1347
  • 1
Капон: МВР не трябва да се меси в изборите
© Булфото

Tрябва да бъде спряна възможността МВР да се намеси пряко в предстоящите избори, алармира председателят на Единната народна партия Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност в Плевен.

Тя коментира, че в момента се обсъждала идеята с коли на МВР да се пренесат бюлетините от изборните секции в общинските комисии.

Така рискът да бъдат подменени цели чували и протоколи е изключително голям, категорична бе Капон.

Според нея и в президентската институция също има нужда от операция "Чисти ръце", предаде БНР.

"Следващият президент на България ще трябва да покаже и какво се е случвало както в президентската институция - как са били харчени парите в последните години, какви са отчетите за дейността на президентството, така и как са използвани правомощията на вицепрезидента. Вицепрезидентска институция е критикувана именно заради непрозрачността на действията - помилване, даване на гражданство и всички функции, които тя има. Аз като български гражданин искам да знам, особено за помилванията, как се случва това, че престъпници да получават помилвания по доста съкратени процедури", заяви Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност.
 

Последвайте канала на

1347 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
495090663

2011.08.23 | 12:28

1
Е това не е в стила на пожарникаря, та кой го отледа , вчера се окоти и взе да драска, няма що. Мяу....... Ограничетн човек не ражда повече от това ,.... от носа си. Какво да се прави съдба на цяла държава.

Добави коментар

Водещи новини