ГЕРБ натири кандидат - кмет на РЗС за Варна

  • 21 август 2011 15:10

  • 2682
  • 1
ГЕРБ натири кандидат - кмет на РЗС за Варна
© Интернет

Общинският съветник от ГЕРБ Димо Стоев е изключен и няма как партията да подкрепя кандидатурата му за кмет на Варна, издигната от РЗС.

Това обяви областният координатор Павел Димитров по повод твърденията на хората на Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,, че ГЕРБ застава зад бившия общински финансист №1.

Стоев бил изключен от партията на управляващите още на 14 август, когато РЗС обяви официално кандидатурата му за кмет на Варна.

Това станало в първичната организация на партията в Аспарухово, където членувал. На следващия ден, по предложение на областния координатор, Изпълкомът на ГЕРБ е потвърдил решението, което е окончателно. Мотивите са „грубо нарушаване на устава на партията”.

Според Димитров, хората на Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, правят опит да манипулират обществеността във Варна, защото единствената издигната и подкрепяна от партията кандидатура за местните избори е на настоящия кмет Кирил Йорданов.

Последвайте канала на

2682 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ВИОЛЕТА

2011.08.28 | 02:17

1
БРАВО НА ГЕРБ!ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ИЗКЛЮЧИТЕ СТОЕВ!ТОВА Е ПРАВИЛНАТА ПОЗИЦИЯ ЗА ТАКИВА,КАТО НЕГО!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини