ГЕРБ избират още двама зам.-председатели

  • 21 декември 2013 17:10

  • 1508
  • 0
ГЕРБ избират още двама зам.-председатели
© Булфото

На предстоящия конгрес на партия ГЕРБ през февруари 2014 г. ще бъде предложено назначението на още двама зам.-председатели, с което да бъдат преразпределени отговорностите. Подобен ход ще спре и концентрацията на вниманието само към фигурите на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Това призна самият Цветанов в "Годината" на Дарик.

"В партията има много ясен лидер, всички, които участваме на съответните позиции, имат своите отговорности. Участвам и давам всичко от себе си за просперитета на партията, за повишаване авторитета на партията, затова не спирам да обикалям страната", каза още зам.-председателят на ГЕРБ.

"Ние сме добре изградена партия, с ясни и добре функциониращи структури и мога да кажа, че в момента не случайно сме първа политическа сила, която е готова за всеки следващ избор, който предстои", заяви Цветанов.

"Отговорностите, които нося в партията, и тези, които всеки един в партията носи, трябва да правим така, че партията да се развива, да се отваря. Точно затова смятам, че тази концентрация, че когато се говори за партията, се говори за нашия лидер и Цветанов, и други остават малко, че не зависи нищо от тях", посочи още той.

"Партията вече има над 77 000 членове, има вече такъв огромен капацитет, че всъщност ние трябва постоянно да изграждаме нови кадри, а това става с разхвърляне на многото отговорности, които бяха концентрирани в тези важни фактори", заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

"В момента председателят, който ще бъде преизбран, убеден съм, ще предложи на конгреса, който ще проведем през февруари 2014-а, още двама зам.-председатели да има партията. По този начин смятам, че ще отворим възможността за надграждане на това, което имаме в момента", очерта приоритетите Цветанов.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1508 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини