Йовчев: Омразата на протестиращите минава всички граници (видео)

  • 17 декември 2013 07:53

  • 9284
  • 53
Йовчев: Омразата на протестиращите минава всички граници (видео)
©

От началото на мандата говоря, че обстановката се изостря. Този протест е политически и партиите, които го подкрепят трябва да поемат своята отговорност. Какво щеше да стане, ако правителството беше подало оставка през юни-юли? Щяхме ли да се разплатим с бизнеса? Какво щеше да стане със социално слабите? Какво щеше да стане, ако не бяхме актуализирали бюджета?

Това каза в предаването "Гореща точка" по TV7 вътрешният министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола. Омразата и агресията на протестиращите минава всякакви граници. Това може да отвори рана, която ще зарасне много трудно след това. От страна на протестиращите няма чуваемост. Опитите за агресия рушене на имущество са повече от един. Тези, които стоят зад това си мислят, че контролират процеса, но нещата не стоят точно така. Ръководителите на протеста не искат държавата да затъва. Тяхната цел е да се доберат отново до властта. Те насърчават едни млади хора да правят неща, които не разбират. Не е работа на МВР да работи и да установява, кой организира протестите, обясни Йовчев.

Това, което направи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е много лошо. Той изрече много клевети по собствената си страна. Не знам дали разбира, че навреди много с тези клевети. Не знам, какво очаква. Да го погалят по главата и да му дадат пушката на дядо му, да си играе отново, въпреки че едва не е застрелял родителите си. Няма полицейско насилие. Цветанов да говори за полицейско насилие е все едно Хитлер да говори за правата на човека, критичен беше Йовчев. При протестите има повече пострадали полицаи, отколкото протестиращи. Ранените колеги са над 30. Не виждам в какво точно се състои полицейското насилие, категоричен беше вътрешният министър.

ДАНС запази правото си да се подслушва. Мисля, че това е добре. ДАНС ще има възможност да контролира ДАТО и това е полезно. Кольо Парамов да изнесе доказателства за думите си, че ДАНС се превръща в новата ДС. В България се изнася някаква информация без да има доказателства. Това също вреди много, обясни Йовчев. От ДАНС не изтича информация. При случая с Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент веднага след като беше получен сигнал, той беше изпратен до прокуратурата и не е имало никакво прикриване или изтичане на информация, заяви още той.

Имаме сериозни съмнения, че е направен опит да се манипулират изборите. Същото важи и за тефтерчето на Филип Златанов. Някой трябва да поеме политическата отговорност за това. Бившият вътрешен министър също според мен е отговорен и трябва да поеме своята отговорност. МВР вече няма да се занимава с търговска дейност, обеща Йовчев. Убеден съм, че успяхме да овладеем проблема с миграционния натиск. Далеч съм от мисълта, че сме решили напълно проблема. Предстои нова вълна и нашата работа е да се справим с това и да сме готови, разкри още Йовчев. Съвсем скоро ще вечерям пак навън. Аз съм убеден, че тези, които ме блокираха разбират, че не не постъпиха правилно и сгрешиха. Те са наясно, че това не е добре за тях и им вреди. Надявам се през следващата година да се справим по-добре от тази, завърши Йовчев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
9284 53

Свързани новини

Коментари 53

Добави коментар
аrhar

2013.12.21 | 10:35

53
Станишко и Цветлин са типични сталинисти - действат на принципа ' Има човек - има проблем, няма човек - няма проблем ' . Хитлер поне не е избивал собствения си народ, за разлика от тов. Сталин ...

2013.12.21 | 10:35

52
Йовчев, малко ви е. Ако бяхте вкарали тъпака Цецо в затвора, сега нямаше да плачете. Ама вие предпочитате да се пазарите, а не да работите.

2013.12.21 | 10:34

51
Омраза, но не срещу полицията, която по закон е надпартийна, а срещу, политическото и ръководство, от узурпаторите на властта, които се опитват да я насъскват срещу цвета на нацията, срещу малкото останали деца на този нещастен народ, които те искат тотално да изгонят от собствената им Родина!
bobi

2013.12.21 | 10:34

50
referendum vednaga sa ili protiv okupaciata na universiteta koito e neprikonoven tova e demokracijata

2013.12.21 | 10:34

49
Ами след като мошенник е вътрешен министър да търпят ли. Йовчев е лъжесвидетелствал 1999-та в делото с атанас атанасов, когато беше в данс 2011 е подслушвал много разговори и съшил компромата с мишо бирата . Йовчев е подал оставка и е ОТКАЗАЛ да участва в разследваща комисия по случая?!?!?!
срам

2013.12.21 | 10:34

48
тавариш Хрушчов вие с тавариш Сталин наясно ли сте какво е туй нещо демокрация? комунисти и демокрация на едно място не вереят другарю Йовчев тъй като вие сте комунист значи демократите са протестиращите затова изпитвате такава любов към тях.
Анита

2013.12.21 | 10:33

47
Правителството на БСП, ДПС и Атака мрази народа. И не служи на народа, а на олигархията.

2013.12.21 | 10:33

46
И не само на протестиращите!! НА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО СИ МИСЛИТЕ!! ЗАТЪНАЛИ СМЕ ДО ШИЯ В МИЗЕРИЯ,БОЛЕСТИ, КРAЖБИ,ПРОДАЖБИ И ИМА ЛИ НЕЩО,КОЕТО ОЩЕ ДА Е БЪЛГАРСКО?? ВСИЧКО ХАРИЗАХТЕ НА ТУРЦИЯ--ИКОНОМИКА,ЗЕМЯ,КУЛТУРА,ЕЗИКА НИ,ИСТОРИЯТА НИ. В ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ЧУВА ВЕЧЕ БЪЛГАРСКА РЕЧ----ТОВА НЕ Е МОЯТА БЪЛГАРИЯ!БАСТИСАХТЕ ВСИЧКО!!ИДЕТЕ СИ !!
Р.Райнов

2013.12.19 | 02:50

45
Браво на Йовчев!Справя се перфектно с работата си - доказан професионалист!
ЧЕРВЕН ПОМИЯР

2013.12.18 | 20:21

44
А, за какво трябва да ви обичам бе боклуци, че 25 години не се наядохте, не се накрадохте, не си напълнихте мазните задници.Съсипахте живота на три поколения!!!!!М...КА ВИ Д....БА !!!!!ОСТАВКА БОКЛУЦИ!!!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини