Томислав Дончев: Имам здрав гръб, но чужда вина не искам да нося

  • 06 декември 2013 18:44

  • 2069
  • 2
Томислав Дончев: Имам здрав гръб, но чужда вина не искам да нося
©

В предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от ГЕРБ и бивш министър по управление на еврофондовете Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник отрече да има нещо общо със спирането на парите за България по ОП "Околна среда".

"Имам широки плещи и здрав гръб и съм склонен да нося всякакви вини. Мога да нося всякакви вини, но не и чуждата. В българската политика се говори едно към гьотере. Парите са спрени заради одитна проверка на Европейската комисия от тази есен. Сметната палата няма нищо общо. Стигна се до нещо още по-нерадостно - министър-председателят да дава персонални оценки, включително и на мен, и да се налага после Европейската комисия да го опровергава", заяви Дончев.

"Докогато има управленска матрица, която да възпроизвежда тезата, че предишните са виновни, това ще се случва. С това се сблъсква г-н Дончев", посочи Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва от ДСБ.  По думите му тази матрица трябва да бъде сменена. Според Москов трябва да бъде свикано Велико Народно събрание и да бъде изготвена нова Конституция.

ДСБ и Реформаторският блок настояват за оставка на правителството и предлагат програма с 6 опорни точки за излизане от кризата. Според Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, за да "се освободи България от мъртвата хватка", цялата гражданска енергия на страната трябва да бъде мобилизирана.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2069 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Странджата

2013.12.08 | 11:59

2
Това са много добри идеи и аз съм за сплотяването на хората а ни за тяхното разединение и изтриване на налаганата уродлива матрица до сега.Нови избори , ново Велико народно събрание , нов парламент от знаещи ,можещи и некрадящи управници.Съд по европейските критерии за всички витовни и бавещи европейското развитие на България!
Габровец

2013.12.08 | 11:32

1
Яяяя, вижте как на наето даскалче по философия му се усладиха евро-парите; чак и започна и да разбира от финанси.....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини