Йовчев: България ще получи още подкрепа от Брюксел за бежанците

  • 06 декември 2013 09:44

  • 1280
  • 4
Йовчев: България ще получи още подкрепа от Брюксел за бежанците
©

България ще получи още подкрепа от Брюксел за бежанците, съобщи вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола след заседанието на европейските министри на вътрешните работи. Той е получил такива уверения от еврокомисария по вътрешни работи Сесилия Малмстрьом и от колегите си от останалите страни-членки, предаде БНР.

"Получихме директна подкрепа от повече от 10 страни-членки, че България в момента е в една тежка ситуация и трябва да получи по-голяма помощ и незабавна подкрепа", заяви той.

По въпроса за свободното движение, в което Великобритания иска промяна на правилата, е било прието решение, че промени няма да има, защото то е основен принцип и висша ценност на Европейския съюз, съобщи още Йовчев:

"Разбира се, всички се обединяваме около това, че е необходимо да положим повече усилия, да си сътрудничим в посока на това да съумяваме да противодействаме на измамите към социалната система на някои страни-членки", смята Йовчев.

"За влизането ни в Шенген днес очаквано няма развитие. България и Румъния обаче са внесли в Съвета на министрите обща декларация, в която подчертават, че отдавна са изпълнили изискванията и няма причини за още отлагания", допълни министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1280 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.12.08 | 10:59

4
и за какво ни е тяхната морална подкрепа?
M

2013.12.08 | 10:59

3
Подркепата от Брюксел - \'Ето ви жълти стотинки, вие допускайте още и още ислямисти, и ако тия стотинки не ви стигнат, ще взимате пари от данъкоплатеца, който намалява и намалява, НО важното е да има толерантност и тия паразити да се развъждат, това е най-важното \' ХААХХАХААА МАЙКА ВИ МРЪСНА , ВЪН ЕС, ПИСНА МИ ОТ ТОВА РОБСТВО И СКРИТ ГЕНОЦИД !
учуден

2013.12.07 | 02:23

2
А,бе тоя защо така гледа?На всички снимки на които съм го виждал , е все така с наведена глава и гледа страшно като бик.Ако е вярно ,че очите са отражение на вътрешния мир на човека ,значи хич не му е чиста душата.
Яя

2013.12.06 | 22:58

1
Брюксел по добре по далеч от тях защото нищо хубаво не правят за България

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини