След тежката работна нощ. ГЕРБ напуснаха залата. Кворум няма

  • 06 декември 2013 09:15

  • 2257
  • 1
След тежката работна нощ. ГЕРБ напуснаха залата. Кворум няма
©

Пропаднаха първите два опита за регистрация на депутатите в пленарната зала, предаде репортер на Novini.bg.

В началото на заседанието председателят на Народното събрание Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно обяви, че очевидно системата не работи и разпореди проверка на кворума чрез преброяване от квесторите. Веднага след това депутатите от ГЕРБ напуснаха пленарна зала. Те се оправдаха, че колегите им ДПС първи са тръгнали да напускат. Поради тази причина Миков обяви 30-минутна почивка, след която ще бъде направен нов опит за регистрация. Миков коментира, че това са детски работи.

Припомняме ви, че снощи депутатите работиха до малките часове на нощта, за да приемат бюджет 2014 по сектори. Днешното заседание трябва да започне с разглеждане на искането на ГЕРБ за оставка на зам.-председателя на НС Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2257 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
koko

2013.12.06 | 12:11

1
Куклички и парцалки. Променете правилника за отсъствя-неоснователни, както в кодекса на труда. Да работят или да си ходят у дома, а на тяхно място следващите - докато се научат на ред. И какви са тези субсидии ? И аз имам разходи - къде са субсидиите ми? Щом иска да членува в партия да си плаща членски внос.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини