Столична община правела обществени поръчки за следващите 3 години

  • 18 август 2011 17:33

  • 1536
  • 1
Столична община правела обществени поръчки за следващите 3 години
©

Кандидатът за кмет на СДС и ДСБ в София Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е предупреди, че месец преди изборите общината прави обществени поръчки, които ще обслужват интересите й през следващите 3 години.

Това щяло да обремени следващото ръководство. За пример той даде обявената преди 20 дни поръчка за изграждане на част от електронната община, която е на стойност 3 милиона лева. Само за консултантските услуги вече са платени близо 4 милиона лева, поясни Прошков, информира БНР.

Тази електронна община, която ни предлага ГЕРБ, не е нищо, което ще доведе до качествена промяна на отношенията ни с общината и на живота ни като граждани в София. Това е концепция, която дава само техническо решение на проблемите на администрацията. Тя не дава това, което е необходимо на гражданите на София. Общината няма нужда само да автоматизира някакви работни процеси вътре и да се държи, както се е държала досега напълно затворена за гражданите, да се държи като някаква секретна служба, като ДАНС, какъвто стил се налага навсякъде. Общината трябва да е достъпна, смята Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1536 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ддд

2013.06.22 | 08:22

1
Червен измекяр набутал се при Костов. За 4 години Лозенец заприлича на някакво село с капанчета за храна на всеки ъгъл и миризма навсякъде... Улиците си останаха разкопани, а в последното си лято като кмет изсече толкова дървета, за да прибереш парички заедно с главния архитект на общината... Марш при серГЕЙ!!!

Добави коментар

Водещи новини