Откриват ПОМАК и в Пловдив

  • 03 декември 2013 11:43

  • 3003
  • 10
Откриват ПОМАК и в Пловдив
©

Предстои откриването в Пловдив на инициативен комитет на новата партия ПОМАК. Това съобщи в Пловдив Ефрем Моллов, един от учредителите на партията. По думите му, тази структура не е етническа и религиозна, а чисто българска.

"Тя е български патент и всички ще бъдат много изненадани, като видят кои влизат в нея, каза още Моллов.

Според него, всичко това, което се говори, че новата партия ще е етническа и религиозна, не е вярно, това е един чисто български проект, без никакво външно влияние. Самата абревиатура ПОМАК означава Патриотично Обединение за Многообразие, Автентичност и Култура.

"Президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в се е изказал неподготвен и може би е бил подведен в оценката си за създаването на подобна партия", каза Моллов.

"Той може би вече съжалява за това, смята Моллов. Според него именно тази партия ще даде ценностите в политиката, защото за 23 години преход статуквото не е работило за хората а за тясно икономически интереси и олигарси. Именно ние, помаците, сме хората, които не избягахме от държавата, въпреки трудностите, които изживяхме през тези години", каза Моллов.

"Партията ще работи за просперитета на държавата и в политиката, за да има морал и ценности. В партията няма да се допускат бивши агенти на ДС ,членовете ще подписват декларации за това. Партията се обявява срещу всички партии досега – ДПС, БСП, ГЕРБ и др., тъй като нито една от тях не е работила за народа си", твърди Ефрем Моллов.

"Смятаме, че ние помаците сме най-големите патриоти", каза още Моллов.

Според него всички партии сега се страхуват от този проект, тъй която народът, не само съда ще иска обяснение за всичко, което са направили досега политиците. Някои държави за кратко време от нищото стават икономически тигри, а ние вече 23 години не може да изхраним народа си. Ще видите интересни хора от различни групи, каза още Моллов. Техните избиратели ще са всички честни хора, които не се делят на леви и десни, а искат да живеят в сериозна държава и искат да живеят богато и да са равни", поясни учредителят на новата партия.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3003 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Все Още Българин

2013.12.24 | 00:22

10
Спешно трябва да се намеси държавата и да се спре завинаги това цинично отношение към историята ни и държавността ни, доколкото е останала в България!!! Не може куцо и сакато да си съчинява история и да създава партии на каква ли не основа вече!!! Какви пчелари, какви овчари? Няма ли наука и закони? Станахме шутовете на Европа, и добре че останалите не ни следят толкова близо! Засраметет се!

2013.12.24 | 00:22

9
Не мога да разбера как хора с по няколко десетки последователи, не слизат от новините. От студио в студио по телевизиите, по страниците на вестниците, та и по новинарските сайтове. Разбирам да приказват нещо разумно, а то само измислици и тъпотии.
до №1

2013.12.24 | 00:17

8
Коя държава да се намеси? България вече е просто географско наименование на картата.Държавността я няма,затова всеки испаткал индивид като този ефремчо може да говори и прави каквото си иска. Наще "държавници"се намесват само като има нещо да откраднат.Сега се надцакват кой да гушне от 7-и реактор, няма време и желание да се мисли за България.
Lev

2013.12.24 | 00:17

7
Този, защо никой не го пита , кой го финансира.
гошо

2013.12.24 | 00:17

6
Забрана,под стража,кастрация и урановите мини за тоя турски манаф и подобните му.Няма значение че са само десетки,с течение на времето добива на уранова руда ще засили своето значение.

2013.12.24 | 00:17

5
Тоя откак се появи, започнах да мразя помаците, нищо не са ми направили, но с афиширането и натрапването "Смятаме, че ние помаците сме най-големите патриоти" омразата ми към тях назрява и такива олигофрени като този турски циганин са виновни за това! До сега нямах нищо против тях!
българин

2013.12.24 | 00:17

4
НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО СПРЕ ТОЗИ ЛУДИЯ! ВЕЧЕ НИ ИДВАТ В ПОВЕЧЕ ДВЕ ЕТНИЧЕСКИ ПАРТИИ!!ДОКАТО МЪДРИТЕ СА НАМЪДРУВАТ,ЛУДИТЕ СА НАЛУДУВАТ!!

2013.12.23 | 09:09

3
Този още малко и ще каже,че помаците са вдигнали априлското въстание.
и още един.

2013.12.23 | 09:08

2
не го знам какъв патриот е този,но дедите му със сигорност се обръщат в гроба.ако е истински патриот ,да се покръсти незабавно,ЗАЩОТО ДЕДИТЕ МУ СА ЧИСТИ БЪЛГАРИ. ЗА КНИГАТА МУ ,ПРОКОРАТУРАТА ТРЯБВА ДА СЕ САМОСЕЗИРА НЕЗАБАВНО И ДА СЕ СПРЕ РАЗПОСТРАНЕНИЕТО И
666

2013.12.23 | 09:08

1
РЕЗНЯК!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини