Дядо Коледа: Ще направя най-големия подарък за българина – "Оставка" (снимки)

  • 27 ноември 2013 19:04

  • 3490
  • 6
Дядо Коледа: Ще направя най-големия подарък за българина – "Оставка" (снимки)
©

Росен Марков, който е и лидер на Партията на българските мъже, днес се предреши като белобрадия старец и се присъедини към групата демонстранти пред Народното събрание в късния следобед днес. Мъжът в ролята на Дядо Коледа дойде, нарамил чувал с „оставки” за всички депутати, пише "ibox.bg".

„Днес съм пред Народното събрание с желанието да направя най-големия подарък за българина – оставка и нови демократични избори”. Дядо Коледа подчерта, че протестът е за достойнството на народа и за бъдещето на децата, а не за ток, вода или 5 лева отгоре на минималната пенсия.

Марков изпрати БСП и ДПС в Северна Корея, където според него е истинският и мечтан от тях комунизъм. Той обвини властимащите, че се борят за властта, но не управляват и не поемат отговорност. Като пример за успешен политик той даде Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се и заяви, че в сравнение с нея родните управляващи нямат чест и достойнство. Затова той ги нарече "мишки" и сподели, че е поставил наоколо истински капани за мишки.

Според него са необходими незабавни предсрочни избори, след които властта да бъде дадена на хора, които са готови наистина да управляват за благото на българина и да поемат отговорност за действията си.

Малко по-рано 10-тина пловдивски таксиджии изненадаха протестиращите пред НС, като спряха в редица на Цар Освободител, насочвайки фаровете си срещу сградата на парламента, протестирайки срещу кабинета.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3490 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ИМИГРАНТ!

2013.12.03 | 15:25

6
Браво деца! Комунистите избудалкаха и политици и граждани да не ви подкрепят! Не се сърдете на никого. Ттова са българи, По-важно е да не се отчайвате. Идва Дяди Коледа. Той не е Б Ъ Л Г А Р И Н. Няма да ви изостави поне до март.

2013.11.28 | 14:18

5
ЗАПОЧВАМ ДА СЕ ОБЕЖДАВАМ ЧЕ ТОВА УПРАВЛЕНИЕ ЩЕ СИ ОТИДЕ ПО-ПОЗОРНО ОТ ВИДЕНЕВИТО! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ! НОМЕР НЕ БКП И ДС!
До 1

2013.11.28 | 13:36

4
Който и да е ще е хиляди пъти по добре от кабинета Бобов Дол - въпроса е "Кой предложи" какво ще каже А Той казва на Орешарски "Оставка не си и помисляй през трупа ти ще е"

2013.11.28 | 11:52

3
Малейй.... СТРАХ. Трепери правителство
LSSAH

2013.11.28 | 11:49

2
Въпроса е после кой ще ни подари да ни управлява........
pogled

2013.11.28 | 09:19

1
DA DIADO KOLEDA NE E BALGARIN .TOI E LAPLANDEC.hora ot cigansko poteklo zaselili se na sever vodeiki primitiven jivot otglejdasti eleni .nima problem zna4i e ot depeseto.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини