Комунисти пререждат БСП - искат си Бузлуджа

  • 18 август 2011 10:52

  • 1400
  • 3
Комунисти пререждат БСП - искат си Бузлуджа
©

Съюзът на комунистите в България иска да наеме Дом паметника на връх Бузлуджа. В писмо до премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и до областния управител Йордан Николов пише, че „с акта на преименуването си от 1990 г. БСП си присвои историята, символите и електоралното пространство на левите сили в България.

С това свое действие БСП успя да въведе и да поддържа в заблуда левите сили, че тя има монопол на левите идеи в България." Според авторите на писмото „по смисъла на закона и морала такова деяние се квалифицира като измама". Те твърдят, че „с редица свои актове БСП прокара конституция, програма и закони, с които защитава свои групови и корпоративни интереси".

От Съюза на комунистите в България считат, че ако бъде предоставен Дом паметника Бузлуджа на БСП, това ще й даде възможност да продължава да държи в заблуда левите избиратели. Те настояват да им бъде предоставен паметника „под наем срещу поддръжка, ремонт и възстановяване".

Да им бъде предоставен под наем или концесия Дом паметника на Бузлуджа поискаха на 15 август т.г. и от фирма „Еко консулт груп" ЕООД, гр. Луковит, с управител Красимир Добрев. В писмо до областния управител той предлага да го реставрират и „използват за туристически обект", като „част от историята на България и би било добре да има какво да показваме на своите деца, а не само разруха". „По връх Бузлуджа минава и международният туристически път К3 - Ком - Емине и този обект би могъл да се развие като туристически. Мислим, че няма значение през кое управление, на коя партия е строен и с каква цел", пише още в писмото

Последвайте канала на

Novini.bg
1400 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
СТАЛИН

2011.08.19 | 10:49

3
всички комунистически идиоти ще бъдете натоварени на чинията ище ви изпратим да живеете на планетата на маймуните тук на земята всички комунистически боклуци сте нежелани от нашето общество повервайте ми другари и другарки ще бъдете тотално разбити на изборите на есен каза мечо пух ще победи демокрацията завинаги ще бъдете изтрити от картата на света
123

2011.08.19 | 00:48

2
Качвайте се в чинията, и отивайте на майната си червени мърши!

2011.08.18 | 23:09

1
Ами прави са си комунягите, тия от БСП са отрепки без каквито и да е идеи и отявлено дясна политика!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини