Нинова: От ГЕРБ нагнетяват допълнително обстановката (видео)

  • 22 ноември 2013 08:18

  • 3278
  • 30
Нинова: От ГЕРБ нагнетяват допълнително обстановката (видео)
©

Идеята да се взимат заеми, за да се увеличават доходи не е добра. По-добре е да се взимат заеми, за да се стимулира икономиката. Увеличението на доходите за следващата година е залегнало в Бюджет 2014. Това увеличение ще се базира на предвидения икономически ръст и на увеличаването на приходите.

Това заяви депутатът от Коалиция за България Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за пред камерите на БНТ. От опозицията си противоречат. Обвиняват ни, че не си изпълняваме предизборните обещания. Когато обаче започнем да ги изпълняваме, те твърдят, че нашите социални мерки са популистки. Четири години замразяване на доходите е прекалено много. Хората не могат да издържат повече, категорична беше Нинова. Апелирам към всички граждани да настояват да бъдат осигурявани на реалните си доходи. Контролните органи ще извършват сериозни проверки, за укриването на доходи и плащането на по-ниски осигуровки. Целта ни е да прилагаме еднакви мерки за всички. Връщането на данъка ще помогне най-вече на хората с най-ниски доходи, обясни тя.

Последните месеци сме заливани от информация само за хората, които не одобряват правителството. Точно поради причина имаше нужда от митинга миналата събота. Нашите симпатизанти имаха нужда да се чуе и техния глас. Те искаха да кажат, че подкрепят кабинета и не искат той да подава оставка, обясни Нинова. Има мотивирани протести и те са в няколко нюанса. Сред протестиращите срещу правителството има хора, които са платени, поели са обещания, не знаят, защо са пред парламента и са агресивни. Нашите симпатизанти също са мотивирани, но политически. Те идват да изразят своята политическа кауза и при тях няма кауза. Разделението в общество е голямо за съжаление и трябва да работим много за обединението, заяви Нинова.

Първата ни цел е да си изпълним предизборните обещания. Втората ни цел да помогнем на най-слабите. Това са ни мотивите, за да продължим напред. По случая "Христо Бисеров" не мога да говоря, преди да се произнесе съда. Ние от БСП не се обясняваме за политиката на друга партия, пък била тя и наш коалиционен партньор. Двете партии носим отговорност единствено за кабинета на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. От там нататък аз не мога да коментирам случващото се в ДПС. За Бисеров няма достатъчна информация. Чакаме информация и тогава ще може да се коментира. Не мога да говоря от името на ДПС, разясни Нинова. Много са ми интересни от опозицията. В ГЕРБ закони не четат ли? Не могат да говорят, че в страната има военно положение. Това е още един повод за нагнетяване на обстановката, завърши тя.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3278 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар
тони

2013.11.24 | 13:00

30
тъпа пача стига се правиш на луда по добре накарай Ореховски да подаде ОСТАВКА и ще се управи всичко
PEPE

2013.11.24 | 13:00

29
ЗА СЕГА ОСВЕН 5%НАМАЛЕНИЕ НА ТОКА,КОЕТО ДОВЕДЕ ДО УВЕЛИЧЕНИЕ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК,НЕ ВИЖДАМ ДА СТЕ НАПРАВИЛИ НЕЩО,А ,ЩЯХ ДА ПРОПУСНА -ПРАВИТЕ ЕДНА СЛЕД ДРУГА КОМИСИИ В НС ЗА ДА СИ ОТМЪСТИТЕ НА УСПЕХИТЕ НА ГЕРБ,НЯМА ДА СТАНАЕ ТОВА,МАЛКО ВРЕМЕ ВИ ОСТАНА,НЕКАДЪРНИЦИ,ЛЪЖЦИ И УБИЙЦИ
Стойчо

2013.11.24 | 12:59

28
Пак ГЕРБ са ви виновни. Лесно е да препишеш своята вина на друг а това вие комунистите го умеете най-добре. Вие самите нагнетявата обстановката с вашите управленски действие. Подайте оставка и всичко ще се успокои и нормализира.
Нико

2013.11.24 | 12:59

27
Айде бе наглеци ... давайте си оставката и да се приключва. Що за чудовища сте?!?!

2013.11.24 | 12:59

26
ЦТТЦТЦ НА ТЕЗИ ЦЯЛ ЖИВОТ ГЕРБ ЩЕ СА ИМ ВИНОВНИ. ЧАК НЕ ИСКАМ И ДА ГИ СЛУШАМ

2013.11.22 | 20:32

5
Другарко, защо при всяко ваше управление някой уж ви пречи, а когато народа ви изрита този някой вземе и оправи нещата и батаците, които вие сте натворили? Предишния път Костов оправи нещата, после Бойко, а вие само лаете.

2013.11.23 | 13:30

25
Г-не, г-жо или г-це, само нещо не мога да се сетя как точно Костов и Борисов "оправиха" нещата и кои точно неща?! Иначе с другото съм съгласен...донякъде.

2013.11.22 | 20:33

8
ТОВА НЕ СА СОЦИАЛИСТИ! ТОВА СА ДИКТАТОРИ!
червен боклук

2013.11.23 | 13:27

24
От диктатура на пролетариата - минахме на диктатура на ......синия боклук.
4

2013.11.23 | 13:27

23
НИНОВА,СТИГА СТЕ ЛЬГАЛИ СТАРИТЕ И НЕПРОСВЕТЕНИ ХОРА.ВИЕ ДОРИ И ОТ БОГ СТРАХ НЯМАТЕ.ОСТАВКА.
AJ4A

2013.11.23 | 13:27

22
А защо бедните са бедни????? Защото ........... 69 години все комунистите им помагат!!!! Другарки и другари БОЛШЕВИКИ, кога ще "помогнете" на тези, които създават "помощите" за бедните, създават и вашите блага?????? Ооооооооооо, забравих, че тях ги мразите, защото те са знаещите и можещите - пълната противоположност на вас мързеливците и некадърниците!!!! Вие сте позор, оставка, съд и затвор за вас, гадна болшевишка сган!!!!
Очевадно

2013.11.23 | 13:26

21
Не гледай едностранно. Управляващите знаят от къде идват парите и правят много за да тръгне икономиката, затова назначиха финансист за министър председател. Връщане навреме на ДДС, административни облекчения, по добри условия за заеми, разхлбване на бримката на ББ и Дянков. По платежоспособно население по големи обороти за икономиката.

2013.11.23 | 12:58

20
Абе те вашите симпатизанти казваха нещо ама не им се разбираше.Добре,че сте вие да превеждате.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини