Полицията охранява оттеглянето на депутатите от НС

  • 20 ноември 2013 14:49

  • 2306
  • 3
Полицията охранява оттеглянето на депутатите от НС
©

Полицията пази оттеглянето на депутатите от парламента, след като приключи заседанието им за днес. Народните представители се изтеглят с колите си, но под зоркия поглед на органите на реда. В същото време пред сградата на парламента продължава протестът на студенти и други граждани, които искат оставката на правителството.

Протестиращите запалиха картонените пана, които бяха оставили върху металните заграждения пред парламента, за да изразят недоволството си.

Полицията стои спокойно зад загражденията, тъй като запалванията не създават проблеми.

Част от народните представители рискуваха да си тръгнат пеша по улица "Париж", където също има полицейски блокади и заграждения.

Последвайте канала на

2306 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
наблюдател

2013.11.20 | 23:40

1
От много БУДУВАНЕ, накрая човек ОТКАЧА! Това ще се случи и с тези под знамето с девиза:"БУДНИ СМЕ!"
бесния

2013.11.20 | 23:41

3
този е поличай 100% не се оправдавай пагонче!
m.markov

2013.11.20 | 23:40

2
Колеги разбрахте ли .Когато полицай се почувства застрашен може да бие:Пример: Жена ми си върви по улицата, вдига ръка да си оправи косата и получава палка в челото защото е застрашила ченгето.Ако, бандит ме нападне у дома и държи нож в ръка а аз извадя законно притежаван пистолет за да се защитя отивам в затвора защото не съм му дал шанс.Ако това се случи стрелям го варя го иго давам на кучетата не ми пука.Въобще няма да се разбере.

Добави коментар

Водещи новини