Депутат от БСП и Ваньо Шарков заформиха скандал преди протеста

  • 15 ноември 2013 18:42

  • 2685
  • 4
Депутат от БСП и Ваньо Шарков заформиха скандал преди протеста
©

Според закона загражденията са поставени в нарушение. Трябва да се уважава правото на всеки да изразява своето мнение. Сега искате да пречите на хората да протестират. Това каза бившият член на СДС Ваньо Шарков в предаването "Още от деня" по БНТ. Ние протестираме срещу това, че мафията се е впила толкова здраво във властта. не може по този начин да се управлява. Искам децата ми да живеят в нормална държава, не може вече 154 дни да не казват кой назначи Пеевски, а всеки се крие зад партията си".

"Не може заради два тъпана и 10 вувузели да блокираме цяла София, те ни нарушават правата. Поведението на протестиращите е агресивно. Аз не чувам смислени послания от тях. Това е причината и българските граждани да не ги подкрепят. Те нарушават Конституцията депутатът от БСП Страхил Ангелов в същото предаване. "Това е протестът на Реформаторския блок, вие нарушавате протеста на студентите", заяви Ангелов. "По този начин няма да поведете хората".

"На митинга утре ще има поне 10 000 човека. Моето лично мнение е, че не беше удачно този митинг да се прави в дена на футболното дерби, но това решение се взе от по-високо ниво", смята Страхил Ангелов.

"Вие прекалявате. За мен това е провокация към протестиращите и всички здравомислещи хора трябва да се отнесат с безразличие и да не отговарят на провокацията на управляващите. Хората протестират и срещу несериозността ви", заяви Шарков.

"Неморално е 300 души да тормозят цял град, това е скъпо и неморално", завърши Ангелов.

"Който е бягал по този начин от парламента няма морално право да управлява, а там има хора които са го правили вече три пъти", завърши Шарков.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2685 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ATANASOV

2013.11.16 | 17:01

3
POREDNIA SLIAP MLAD ,komunist,.h

2013.11.16 | 17:05

4
и наркоман....

2013.11.16 | 17:01

2
Боклук ! Да не живеем в 20ти век бе БСП бавноразвиващ се помяр?! Кои ви вярва бе нещастници?!
Plamen Doychev

2013.11.16 | 17:01

1
Какво е БСП и имали почва то у нас!

Добави коментар

Водещи новини