ГЕРБ: Изказването на Орешарски е връщане към комунизма

  • 15 ноември 2013 17:39

  • 6290
  • 38
ГЕРБ: Изказването на Орешарски е връщане към комунизма
©

Изказването на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 за уволненията на държавни чиновници е скандално. Това е връщане на комунизма.

Това заяви в предаването "лице в лице" по БТВ депутатът от ГЕРБ Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. БСП и ДПС взеха властта чрез манипулациите с бюлетините от Костинборд. Управляващите трябва да подадат оставка незабавно. Социологическите агенции предвиждат първо място на БСП на следващите избори, така че не виждам от какво ги е страх, продължи Караянчева. Имаме сериозни информации, че ДПС организират своите симпатизанти за митинга на БСП в София. Плаща им се, наемат се влакове. Държавата е като тенджера под налягане и лошото е, че не се знае кога капака ще избухне. Утре има мач ЦСКА-Левски, феновете ще се събират около стадиона. Агитките ще бъдат емоционални и може да се стигне до конфликтна ситуация. ГЕРБ няма да предизвиква никакви конфронтации. В БСП има страх и желание за надпревара с този митинг, категорична беше тя.

Нашият митинг ще е в Пловдив, защото не искаме да ни свързват с протестиращите граждани и студенти. Нашият митинг си е изцяло партиен. Идеята на нашия митинг е да се видим с избирателите, обясни Караянчева. Ние не караме на сила никой да идва на нашия митинг. Управляващите непрекъснато лъжат. Последният пример е, че на 12 ноември не е имало насилие над протестиращите. Те не чуват гласа на обикновения човек и управляват на инат, завърши Караянчева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6290 38

Свързани новини

Коментари 38

Добави коментар

2013.11.28 | 14:15

38
Съвсем случайно чух,че ГЕРБ ще правят платен протест във Пловдив.Набират предимно пенсионери и ще ги карат със автобуси.За дата не съм сигурен,но би трябвало да е през почивните дни.Така, че ослушвайте се из медиите за протести на ГЕРБ и имайте едно на ум.
111

2013.11.18 | 15:11

35
Куха лейка си ти

2013.11.18 | 15:12

37
Абе това да не е ГЕРБерски сайт?Защо не ми давате да публикувам?ГАДОВЕ МРЪСНИ!На Бойко мамичката му!!!!Гадове Герберски!Мртете!БЪЛГАРОУБИЙЦИ! Сега поне ще изкараме зимата,а при вас щехме да умираме!Нацисти!

2013.11.18 | 15:12

36
АТАКААААААААА ! САМО ВОЛЕН ! ГЕРБ и БСП са престъпници и предатели ! Докараха ни до катастрофа и гражданска война ! ДОЛУУУУУУ ! НА СТАДИОНА !КРРРРР !
острието

2013.11.18 | 15:11

34
Знаете ли какво значи това? Отнема се правото на собствено мнение и позиция на най-високо ниво, защото този човек стои начело на нацията ни, което е равносилно на ДИКТАТУРА!!!!!!!! А утре, ако започне да налага и начин на мислене, начин на живот.....че и е горд с това?????????????? А знаете ли, какво още значи това- пълно незачитане на човека отсреща. И, че всички с по-различно мнение оъ неговото са просто псета. Време е и ние да започнем да ги уволняваме такива. Нямат място сред нас. Ех, родино......
Като ТАТО нема да се роди! Ще се осъзнаете-време

2013.11.18 | 15:10

33
По жадно и страшно същество за политическа власт от педер-политик е,САМО ЖЕНА-ПОЛИТИК!Примери-бол!Убавото наде,шулевица,куневица,"класната"михайлова,поразяващата уста-дончева,цачева, абе цял поменник.Не напразно,през миналия век,по цял свят,не ги допускаха до политиката.Умни са били предшествениците ни и у нас и в Европа.

2013.11.16 | 15:25

32
Явно тук четат доста кияци!От утре се надявам да намалеят и да ги уволни Орешарски!Гадове мръсни !Само тормозите народа и взимате заплати!Дим да ви нямаааа...!!!!!
sergo

2013.11.16 | 15:24

31
a vie iskate da varnete totalitarizma ama nyama kak da stane

2013.11.16 | 15:05

30
Защо ГЕРБ е толкова силна партия? Ами защото както каза главния актьор от руския филм БРАТ: Силен не е този който има пари, а този който има истината. И така. И докато ГЕРБ и в случая Караянчева говорят истината те ще са силни. Както комунистите са били силни, когато са се борили за един по-добър свят, много отдавна. Както знаете всички истински комунисти са избити. Днес това е червен боклук. Така е със всичко.

2013.11.16 | 06:38

8
провакациите са от всички старни и това не означава, че всички говорят истината.

2013.11.16 | 15:04

29
Абе държавата ще ги храни от моите данъци и накрая тая ще ми говори за комунизъм?!Кой им плаща заплатите а?!Ако е държавата значи повечето сме!!!!!Защото ГЕРБ макар и мнозинство не прави колкото сме другите!Така ли е или не?!Значи те ще се хранят от ръката ми и ще ми свалят правителството????!Е как ще стане тая?!!!Нали аз плащам музиката?!!!

2013.11.16 | 15:04

28
Ей глупаци!При Бойко и толкова нямаше!!!!Мамичката ни разказа тоя Банкянски Идиот!То и от там не е ,а от Хераково ,но пак е там!!!Мааааалко мръдна нагоре работата-факт!Верно не е много но ще изкараме до пролетта!Вие кво искате?Мизерия и смърт ли?!!Я да се махате Герберасти гадни!Фашисти такива!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини