Първанов: Полезният ход на БСП е силно управление

  • 14 ноември 2013 09:48

  • 1517
  • 2
Първанов: Полезният ход на БСП е силно управление
© Булфото

Полезният ход за БСП е силно, убедително добро управление. Може да се мисли и за това да се определи един относително ясен хоризонт за работата на правителството, който да успокои улицата. Това каза пред ТВ7 Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, президент на България в периода 2002-2012 г.

„Изходът на кризата е във връщането на една политическа стабилност”, смята Първанов. "В онзи момент, през 1997 г., имаше политическа коалиция, която стоеше начело на протеста. Това има своите предимства, защото знаеш с кого да водиш диалог. Сега не е ясно кой представлява протестиращите. Това прави ситуацията още по-непредсказуема”, посочи Първанов. Според него трябва да има приемственост в промяната. „Трябва да стъпим на това, което се е доказало”, добави Първанов.

По думите му трябва да се вземе доброто от минали периоди. В една такава ситуация не можеш да бъдат събрани 20 души и за кратко време ситуацията да се реши, трябва да се търси мнението на специалисти, смята Първанов.

„Промяна без съмнение трябва да има. Това, което се случва, е един от щрихите на провала на прехода. Изборният кодекс трябва да се промени, но освен това трябва да работим и върху Закона за политическите партии”, каза още Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1517 2

Коментари 2

Добави коментар

2013.11.14 | 14:39

2
през 1997 се е водил диалог със коалиция,и този диалог е довел до сегашното положение в държавата.въпроса е можем ли да кажем че това е задкулисието-сигурно.сега не знаят с кого да водят този ,,диалог",протестиращите вече не им вярват.тоя маи е като бисеров ,кога ли ще излезе нещо и за него

2013.11.14 | 14:38

1
Направихте от бабите и дядовците ни мършляци, които за 50лв. коледна добавка да ви се кланят и гласуват за вас до живот, а нас сте поробили по същата схема със жълтите стотинки. Заради хора като вас, агент Гоце, които позволихте или собственоръчно изнесохте парите на България чрез офшорки, къде ли не без да инвестирате в икономиката на страната сега сме бананова република! ОСТАВКА, Олигарси и робовладелци!

Добави коментар

Водещи новини