Владислав Горанов: Бюджет 2014 е бюджетът на празната кутия

  • 12 ноември 2013 18:54

  • 2974
  • 3
Владислав Горанов: Бюджет 2014 е бюджетът на празната кутия
©

"Това което се случва около парламента е изключително важно обществено-политическо явление. Ние не подценяваме всичко, което се случва около него. Хората са разделени.Тези събития не осигуряват нормална работа. основният въпрос е да се спазват законите в страната. Ако едно събитие противоречи на законите, всеки който ги нарушава трябва да бъде наказан, иначе се пълзи към анархия". Това каза новият зам.-председател на Народното събрание Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС, в телефонна връзка по БНТ.

"При условия, че има конфликт, има сблъсък не можем да кажем, че нещата са наред. Въпросът е кой провокира тези действия, кой има интерес от това. Ние сме отворени към диалог, но той не се води с ултиматум", коментира той.

"Това, че аз съм заел мястото на г-н Бисеров не ме задължава да давам отговори, които вече са дадени от ДПС и са определени като класифицирана информация. Нямам какво да добавя повече", коментира Имамов.

"Ако мотивът на младите хора днес е бил мотивът за обсъждането на бюджета добре, но ние чухме само "Оставка". Аз очаквах да чуя какво искат за техните родители, за тяхното образование, за бъдещето, защото този бюджет разписва как ще живеем през следващите месеци. Чуваме това, което се говори, не сме безразлични към гнева на хората". Това каза депутатът от БСП Дора Янкова в предаването "Още от деня" по БНТ.

На въпрос защо не се опитате да говорите с младите хора, Янкова заяви, че е привърженик на диалога. "Аз мисля, че такъв реактивен сблъсък с народни представители нямаше".

"Странно е, ако си мислим, че това е нормален политически живот и ако чакаме всичко да отмине е подценяване на българите. По-големият проблем е, че губим времето на обществото, но и противопоставяме хората едни на други. Ако БСП се надяват с допълнително време и бюджетни преимущества да купят общественото доверие ще изиграе на БСП много лоша шега. Тези проблеми няма да минат безнаказано, доверието към политиците е ерозирало. Хората не искат властта въобще". Това каза депутатът от ГЕРБ Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва в същото предаване.

"Ние нямаме илюзията, че едни нови избори ще върнат ГЕРБ на власт. Страната се води към катастрофа", смята Горанов. "Това което се случва в момента е желанието на българските граждани".

"Обществото е разделено. Ние в момента видимо нямаме по-добра алтернатива. Не ми се иска по никакъв начин млади хора да бъдат тикани напред, а след това други говорители да изразяват мнения. Аз искам да чуя младите от първо лице. Ние подготвяме един бюджет, който търси начини да подобри живота. Когато има огромна бедност, огромен недостиг трябва да се подобри социалната политика", смята Янкова. "Ще има възможности за нови работни места, за развитие на бизнеса, за подобряване на живота".

"Следващата година бюджетът ще ви бъде орязан с 5 милиона, той не е добър. Според мен устойчив растеж ще има за някакви неясни субекти. Този бюджет е правен отзад напред, той е утопичен. Ако онзи бюджет е на постната пица, този е на празната кутия", коментира Горанов. "Атака" ще подкрепи бюджета, защото иначе няма да се изтеглят нови 4 милиарда", завърши депутатът от ГЕРБ.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2974 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.11.13 | 11:18

3
Говно гербаджийско Горанов , да не мислиш, че сме ви забравили свинщините на Герб и свинята Борисов ?!

2013.11.13 | 10:17

2
САМО АТАКА ! ВИНАГИ АТАКА ! БЕЗ АТАКА НЯМА БЪЛГАРИЯ ! БЪДЕЩЕТО Е НА АТАКА !

2013.11.12 | 21:57

1
Kato doidete na vlast shte go napulnite , nali ste mnogo opravni , ili posle chetiri godini pak opravdaniq.

Добави коментар

Водещи новини