Евродепутатът от ЕНП Михаел Галер също подкрепи протестиращите студенти

  • 12 ноември 2013 18:30

  • 1601
  • 5
Евродепутатът от ЕНП Михаел Галер също подкрепи протестиращите студенти
©

Координаторът на групата на Европейската народна партия (ЕНП) в подкомисията по сигурност и отбрана на Европейския парламент и член на комисията по външни работи на ЕП Михаел Галер поиска да бъде запознат със ситуацията в България, след като по време на политическата асамблея на ЕНП чу от Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския тревожната информация за ескалацията на протестите в страната, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа представи пред Галер подробности около напрегнатата ситуация в България. Двамата обсъдиха и връщането на Параграф 12 от Закона за досиетата, чрез който управляващите целят реставрирането на агентите от бившата Държавна сигурност на ключови позиции в управлението на държавата, се казва в съобщението на ПП ГЕРБ. Галер е изключително притеснен, че странното мнозинство в Народното събрание, съставено от нереформирани комунисти, антиевропейска партия и етническа партия, може да приеме законодателство, с което да върне агенти на бившата ДС на управленски позиции в страната, се отбелязва в текста. Михаел Галер изрази и личната си подкрепа за протестиращите студенти в България.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1601 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.11.13 | 10:36

5
Няма ли поне един свестен да ги подкрепи , поне един , който да не е соросоиден педераст , враг на българите и България ! Само боклуци !

2013.11.12 | 21:48

1
Кого да подкрепи??????

2013.11.13 | 09:29

4
Този факт не притеснява тройната ламя--те вече видимо побесняват и бият !! Следващата им стъпка ще е да отворят концлагерите и за протест срещу комунистическата хидра--без присъда в изправителен лагер, а там те чакат комунистическите изверги и палачи --излизаш само в чувал, убит без присъда !!!

2013.11.13 | 09:29

3
Ееее, щом Цв Цв го е запознал със ситуацията значи на човека му е станало пределно ясно, че чак категорично!

2013.11.13 | 09:23

2
Ama to puk koi go e zapoznal sus situaciqta ,nai- golemiq prestupnik xa xa

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини