ГЕРБ: Йовчев да каже има ли бити протестиращи

  • 12 ноември 2013 12:15

  • 1751
  • 3
ГЕРБ: Йовчев да каже има ли бити протестиращи
©

ПГ на ГЕРБ поиска Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола или друг представител на МВР да обясни днес в пленарната зала дали има бити  протестиращи.

Новоизбраният зам.-председател на Народното събрание Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС, даде 15 минути почивка по настояване на  опозицията и докато стане ясно дали някой от силовото ведомство ще дойде в парламента.

Настоявам да извикате представител на МВР, който да разясни - потвърди или отрече - че има бити хора от протеста. Не е нормално български граждани, при това деца, да бъдат бити, аргументира позицията на ГЕРБ Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник. Имамов в отговор обеща да информира МВР.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1751 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.11.12 | 17:11

1
ГЕРБ са наели сръбски националисти за бой пред Народното събрание. Младежи от движението „ОТПОР", което свали режима на покойния Слободан Милошевич, са били наети от хора на Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Причината да се прибегне до участието на сърби, представящи се за студенти у нас, била в липсата на български възпитаници на вузовете, готови на провокации и ескалиране на напрежението. Освен чужденците, ГЕРБ агитирали и представители на футболните фенклубове, които да нажежат обстановката около Народното събрание. Няколко членове на агитките били забелязани още рано тази сутрин да чакат инструкции около Ректората на Софийския университет, а по-късно и в района на законодателния орган.

2013.11.12 | 17:21

3
йовчев естествено ще каже като онова влечуго манолова че няма или ще замаже истината с мазния си език.
НАЦИОНАЛ----------СОЦИАЛИСТ

2013.11.12 | 17:12

2
НИЕ ОТ АТАКА СМЕ ИСТИНСКИТЕ МЮСЮЛМАНИ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини