Професор от СУ: При оставка на Орешарски, отиваме към гражданска война

  • 04 ноември 2013 10:01

  • 5496
  • 48
Професор от СУ: При оставка на Орешарски, отиваме към гражданска война
©

Преди месец казах, че ако политическата шизофрения на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не бъде изолирана от обществото, ако този човек не бъде изолиран, нещата в България ще се случват много зле. Оказа се, че съм бил прав. Политическата шизофрения на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се оказа твърде заразна.

Това заяви в интервю за БНР проф. Людмил Георгиев, преподавател по политическа психология в СУ "Св. Климент Охридски". Според него именно политическата шизофрения на Борисов стои в основата на студентските протести. Към нея определено с необратими симптоми заболява и т.нар. Реформаторски блок, добави той. Според Георгиев медиите се страхуват от това да се чуят позиции против окупацията, особено от преподаватели в СУ: "В България преди шизофреникът Борисов да се е върнал на власт, отново е налице диктаторският манталитет, т.е. вътрешната автоцензура на медиите. Аз не бих дори и си помислил за нещо друго освен автоцензура, защото ако те са платени, ако цялата тази медийна атака и кампания срещу всеки инакомислещ човек е платена, то тогава става ужасно", каза още професорът.

"Твърде наивно е да се смята, че е налице окупация на университетите. Обстоятелството, че някаква аудитория в Търновския университет била окупирана, каквото и да означава това, че някаква аудитория в УНСС била окупирана, НБУ и т.н. Вярно е - Ректоратът в СУ е окупиран, но аз не виждам никъде другаде окупация в този смисъл, който се употребява. Твърде преувеличено е да се каже, че е налице страхотна окупация на университетите в България, която едва ли не заплашва устоите на демокрацията в момента. Това са измислени неща", обясни още Георгиев. Законите и демокрацията не се реализират с незаконни средства, категоричен е проф. Георгиев. Според него всичко това е в името на идването на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Реформаторския блок на власт.

Проф. Людмил Георгиев изказа мнение, че единственото спасение е Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 да запази самообладание, защото ако той подаде оставка в момента, държавата рухва и отиваме към гражданска война. "Разчитам на това, че той е национално отговорен и няма да подаде оставка под натиска на тази шизофрения, която е пълзяща", завърши професорът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5496 48

Свързани новини

Коментари 48

Добави коментар
Професоре не беше ли при Доган?

2014.06.10 | 00:51

48
Пердах си трябва народе мили. ПЕРДАХ, и то здрав пердах, та следващите още като им викнем ОСТАВКА и да бягат да си я подават. А не както сега да се е..ват с народа по най-наглият и циничен начин. И кой ни е виновен? Ами ние сме си виновни че ги търпим с нашето овче търпение. А докога ли? Не е ли време да ги почнем здраво с ....
stoiko

2014.06.10 | 00:50

47
Koito see vjatar,zane burja,drugari vie ne poznavate balgarskijat narod,negovata inteligencija,jachate go 70 godini,negovoto tarpenie se iz4erpva i iska da zivee normalno a ne postjanno ograbvan.

2013.11.05 | 14:21

36
Когато един смешник забавлява народа, това се нарича комедия. Когато един смешник води народа, това се нарича трагедия.Трябва да си с много объркана ценностна система, за да коленичиш на Бойко и Цецо! Не университети трябва да бъдат окупирани, а акъла на тези, които искат да дадат власт на Бойко и другите сикаджии!!! Затова, никаква оставка, затова и само неореантирани и платени са по улиците.

2014.06.10 | 00:50

46
Трагедия е когато те управляват турци и ако го проумееш с задръстеното си мислене,ще е добре за теб.Предпочитам да ме управлява Бойко,вместо Доган,Болен,СерГей ,Певски,Меевски и пр.

2014.06.10 | 00:50

45
Ама другарю професор,ние това искаме-гражданска война,защото явно само това е начина да изметем комунистическата мафия!!

2014.06.10 | 00:50

44
очакваите ,,професора"да се извини и каже ,че дриго е имал напредвид
ели

2014.06.10 | 00:49

43
и аз имах един такъв професор от който лъхаше на комунизъм и който си налагаше политическото мнение на студентите.Такива са болни и не трябва да им дават да преподават
мая

2014.06.10 | 00:49

42
Стига глупости ,гражданска война?!?!?! Само може да отиваме към добро не към лошо след като се махнат комунистите...

2014.06.10 | 00:49

41
този проф. Людмил Георгиев бил много умен - ПРОФЕСИЯ КОМУНИСТ!!!!! БРАВО!!!!!!!! ПОКАЖЕТЕ СЕ ВСИЧКИ ЯСНО ТА ДА ВИ ВИДИМ!!!!!
Рони

2014.06.10 | 00:49

40
Напротив ще отидем много по-напред и държавата ни и хората живеещи в нея ще имат много по-добро бъдеще. ОСТАВКА!!!
тот

2014.06.10 | 00:49

39
Не ги понасям вече тия от БСП и ДПС! Май те са шизофреници!!!!!!! ОСТАВКА!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини