Бойко Борисов: Европейското е да имаш канализация

  • 17 май 2011 14:15

  • 2620
  • 0
Бойко Борисов: Европейското е да имаш канализация
©

В нашето правителство, за разлика от това, което ми правиха на мен като кмет, ние имаме всички кметове за наши и това е точната дума.

Изобщо не се съобразяваме от коя политическа партия са кметовете. Това заяви в Кюстендил министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Премиерът е посочил, че 10% от парите по програма ИСПА са вложени в Кюстендил.

„Това са 60 млн. лева в условията на криза. Какви инвеститори, когато няма канализация и пречиствателна станция за водата, как да се правят инвестиции”, заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той посочи, че първото, европейското, е да имаш водоснабдяване, канализация, пречиствателна станция и инфраструктура. Тогава може да се надбавя нагоре. Премиерът благодари на министър Нона КараджоваНона Караджова Нона Караджова е министър на околната среда и водите в правителството на Бойко.

„Бакиите, които завари тя в министерството на екологията, бяха страхотни. Бяха спрени програмите, сега благодарение на изключителното усилие, дойде писмо, с което казват доволни сме от контрола, доволни сме от мерките, искайте си парите и ще ви ги дадем. В условията на най-тежката финансово-икономическа криза ние правим инфраструктура”, заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той посочи, че трябва да се отчетат условията, в които правителството работи. Премиерът посочи, че правителството е отдало на община Кюстендил минералните извори, които общинското ръководство трябва да стопанисва.

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г откри рехабилитираната и разширена водоснабдителна и канализационна мрежи и реконструирана и модернизирана градска пречиствателна станция на Кюстендил.

Последвайте канала на

2620 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини