Антония Първанова: По времето на НДСВ се живееше спокойно

  • 25 октомври 2013 18:27

  • 2222
  • 4
Антония Първанова: По времето на НДСВ се живееше спокойно
©

В Европа не ни приемат толкова насериозно, колкото ние си мислим. Но когато лидерите дават едни заявки, а парламентът гласува друго нещо, това рефлектира върху страната в други аспекти. Това заяви евродепутатът Антония Първанова в предаването "Още от деня" по БНТ по повод гласувания от НС мораториум за забрана за купуването на земеделска земя от чужденци.

В момента мораториума забранява продажбата не само на земеделска земя, а като цяло продажбата на земя, т.е. ако един чужденец иска да си купи къща - той ще притежава сградата, а земята под нея остава ничия, каза още тя.

"Атака" в момента се опитва да си оправи имиджа след като се изложи малко в Брюксел, заяви тя и подчерта, че средната ферма в Германия и Франция е около 2000 - 3000 декара и затова те имат по-високи субсидии.

Що се отнася до тютюнопушенето, тя заяви,че всеки път сценарият е един и същ - страната ни тръгва да се отказва от забраната и последва обаждане от ЕК или лично от еврокомисаря и страната ни влиза в час. Изследванията показват, че бизнесът не получава кой знае каква голяма щета. Лобизмът е на друго място - в производителите на тютюневи изделия, а не дори в тези на тютюн, каза още тя.

Първанова заяви, че по времето на НДСВ се е живеело спокойно. Ако стана лидер - ще успея да обединя център дясно. Следващото правителство трябва да е това на спокойствието и на единството, каза още тя.

Последвайте канала на

2222 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.09.30 | 11:02

4
Boze debilnih idiota!
y

2014.09.30 | 11:02

3
Ето тази уродлива твар на снимката е най-гнусното същество, тази твар си позволи да плюе срещу България в ЕП. мъчителна смърт за такива предатели.....
roshav

2014.09.30 | 11:02

2
Ей това мръсно говедо си извади пак главата от гъза за да почне да бълва поредната диаария.

2014.09.30 | 11:01

1
Живееше се понеже не бяхте изкрали всичко от държавата и имаше пари за народа, сега като свършиха и е настанала бедност и нищета в голяма част от българското население естествено, че няма да е спокойно!!!

Добави коментар

Водещи новини