Борисов: ГЕРБ не е загубила властта

  • 22 октомври 2013 19:31

  • 6896
  • 52
Борисов: ГЕРБ не е загубила властта
©

"Ако знаех, че толкова жени ще ме посрещнете, щях да се обръсна". Така Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се обърна към 20-ината представителки на женската организация на ГЕРБ, които го посрещнаха в центъра на Благоевград преди минути.

Бившият премиер се появи костюмиран, с широка усмивка и прегърнал с лявата си ръка бащински областния председател на Пиринско Даниела Савеклиева.

"Къде си бе, Баханов", отклони се за секунди от маршрута си Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, за да се ръкува с общинския председател и бивш заместник областен управител от Сандански Георги Баханов.

"Къде е кметът, чух, че бил болен нещо", продължи да се интересува бившият премиер, а в този момент кметът на Благоевград Атанас Камбитов притичваше след него, тъй като се разминали при посрещането, предава "Струма".

Изборите са състезанието на политиците и както ги подреди народът, такива претенции имат, каза още той . Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г посочи, че ПП ГЕРБ не е губила властта. „ГЕРБ е първа политическа сила, кметовете на най-големите градове са от ГЕРБ, президентът е излъчен от ГЕРБ. Ние се чувстваме в отлична кондиция и форма и аз съм благодарен, че така ни се случи да не можем да управляваме сами и си направихме ревизия, стягаме се и нещата ще бъдат много по-добре. Народът не ни даде цялата власт отново, но във всички случаи ни е дал най-голямото доверие. Нищо не дава на втората, третата или четвъртата партия да си преписва това право”, посочи Борисов и добави, че коалиция от три партии, които нямат нищо общо една с друга не могат да управлява. „Правителството уволнява много експерти, но аз съм им казал да си пазят заповедите, защото със същите тези заповеди аз ще ги възстановя на работа, защото народът не е казал да се правят политически чистки”, каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Той отрече днешната партийна среща да е провокирана от факта, че членове на ПП ГЕРБ от региона преминават в редиците на новата политическа партия БАСТА, като отново пожелава успех на бившите си съпартийци и добави, че не иска те да се месят в работите на ГЕРБ, както и той не иска да се меси в техните.

Последвайте канала на

6896 52

Свързани новини

Коментари 52

Добави коментар
li239

2013.10.25 | 21:34

52
.,
Историята на един гербераст

2013.10.25 | 01:20

51
Здравейта казвам се Крум Усаински от Симитли :Миналата събота бях в Син Сити и там моя Ex-boyfriend Радо прашката ме запозна с една мутра по прякор-Животното.Изкарахме си много добре,Галена беше с Преслава.Хвърляхме цяла вечер салфетки и реших да отида в кенефа да си направя някой друг фотос ей така за фейса,бях пуснал и катинарче от онези мръснишките ;) по едно време докато се чекнах пред огледалото усетих как ''животното'' ме хвана за гъза и аз подскочих,много ми хареса но се направих на труден,направо го побърках,хвана ме за косата и ми навря брутално главата в тоалетната чиния-това ми хареса,обичам грубостите защото съм гербераст,после ми съблечи дънките и ми го нахака до макарите,удариха ме топли вълни ,но ми допадна,след като изпъшках той взе да ме клати здраво като разгонен бизон.След 10 минути лашкане аз стигнах до оргазъм и извиках:Само Бойко..само гербб,той се ядоса защото бил от Реформаторския блок,удари ме в бъбреците и аз се насрах,след което ми навря брутално главата навътре в дупката и пусна водата докато ме държеже затиснат в тоалетната чиния...остави ме сам с тоалетна хартия....това беше изключително преживяване и съм благодарен..обичам бруталитета,,обичам мутрите,обичам да съм специален..Обичам ГЕРБ..аз съм просто ГЕРБЕРАСТ ПЕДЕРАСТ l
Cool

2013.10.25 | 01:19

50
Поредните глупости на Боко.
Асен

2013.10.25 | 01:19

49
Бойко по-лошо от твоето управление България не е имала.
niki

2013.10.25 | 01:19

48
БАСИ ТИЯ ГЕРБЕРАСТИ КАТО ВИДЯТ БОКО ТАКА СЕ РАДВАТ ВСЕ ЕДНО ВИЖДАТ ИСУС
BAGA

2013.10.25 | 01:19

47
Борисов колкото и да подскача всички гербери трябва да бъдат уволнени.
o

2013.10.25 | 01:19

46
Много сте смешни като си повтаряте всеки божи ден че Бойко никога повече няма да управлява и колкото повече го правите,толкова по-малко го вярвате!А отговорът е мн простичък:Че кой друг ако не той?Отстрани погледнато сте отчайващо жалки в напъните си,ама отде акъл да се погледнете в огледалото:)
Метла

2013.10.25 | 01:19

45
Всички гербери трябва да бъдат изметени от изпълнителната власт.

2013.10.24 | 14:21

44
Хубавец,макар и небръснат,пак си толкова прост.

2013.10.24 | 14:21

43
Изглежда че забрави приятеля си Цецо?Нещо не го споменаваш?Защо ли ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини