Вдигат с 10 лв. линията на бедността

  • 22 октомври 2013 19:02

  • 1051
  • 2
Вдигат с 10 лв. линията на бедността
© Булфото

На редовното си заседание утре кабинетът ще определи нов, по-висок от досегашния размер на линията на бедност за страната за 2014 г. Той ще бъде 251 лв. при 241 лв. през 2013 г., съобщи пресслужбата на кабинета.

За изчисляване на размера на линията на бедност ежегодно се използват данните от изследването на бюджетите на домакинствата  в България, провеждано от НСИ. Размерът се определя с оглед на гарантираното задоволяване на минималните жизнени потребности от храна и нехранителни стоки и услуги.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1051 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Възбуждам се от рязани точката ми мига :)))))

2013.10.22 | 23:28

2
Здравейта казвам се Крум Усаински от Симитли :Миналата събота бях в Син Сити и там моя Ex-boyfriend Радо прашката ме запозна с една мутра по прякор-Животното.Изкарахме си много добре,Галена беше с Преслава.Хвърляхме цяла вечер салфетки и реших да отида в кенефа да си направя някой друг фотос ей така за фейса,бях пуснал и катинарче от онези мръснишките ;) по едно време докато се чекнах пред огледалото усетих как ''животното'' ме хвана за гъза и аз подскочих,много ми хареса но се направих на труден,направо го побърках,хвана ме за косата и ми навря брутално главата в тоалетната чиния-това ми хареса,обичам грубостите защото съм гербераст,после ми съблечи дънките и ми го нахака до макарите,удариха ме топли вълни ,но ми допадна,след като изпъшках той взе да ме клати здраво като разгонен бизон.След 10 минути лашкане аз стигнах до оргазъм и извиках:Само Бойко..само гербб,той се ядоса защото бил от Реформаторския блок,удари ме в бъбреците и аз се насрах,след което ми навря брутално главата навътре в дупката и пусна водата докато ме държеже затиснат в тоалетната чиния...остави ме сам с тоалетна хартия....това беше изключително преживяване и съм благодарен..обичам бруталитета,,обичам мутрите,обичам да съм специален..Обичам ГЕРБ..аз съм просто ГЕРБЕРАСТ ПЕДЕРАСТ l
Алексей

2013.10.22 | 22:08

1
Искам да попитам кой прави тази статистика ??? и дали се е опитал да изкара месеца с 251 лв. ??? или от този парламент някой да е опитал да изкара с минималната заплата да видя как си плати ток вода ядене и да дава на децата си ???

Добави коментар

Водещи новини