Човек на Костов: В КС цари заразен алцхаймер, трябва да махнем модела "Пеевски"

  • 22 октомври 2013 07:48

  • 1890
  • 1
Човек на Костов: В КС цари заразен алцхаймер, трябва да махнем модела "Пеевски"
©

Единствено президентът намери сили да прати повторно случая с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на в КС. Това заяви пред БТВ Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва от ДСБ. Два текста от Конституцията определят как НС избира и освобождава депутати. Парламентът не може да отменя свой акт за назначение. Същият състав на КС е записало в дело от 2013 г, че мандатността е пазител на демокрацията и неприкосновен.

Въпросът е дали в КС има заразен алцхаймер и тези хора не помнят какво са решили преди няколко месеца. Решението сега е доказателство за зависимост на КС от олигархията и мафията. Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на е маша за мръсните поръчки, дълги години той крепеше миналото управление с медиите си, а сега крепи настоящото правителство със телевизиите и вестниците си.

Изваждането на модела „Пеевски“ от властта е от първостепенно значение за Реформаторския блок, отсече Москов. Това означава, че има недосегаема каста, която има медии, банка, съдии, прокурори, очевидно и КС. Сега искаме да извадим мафията от държавата. Виолета Марковска, която също е част от задкулисието беше избрана напълно легитимно, припомни Москов. Пеевски и Марковска са повтаряща се матрица. Ако не ги извадим сега пред всички нас има два изхода – бедност или миграция, отсече Москов.

Последвайте канала на

Novini.bg
1890 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.10.22 | 15:38

1
"...пpeд вcички нac имa двa изxoдa – бeднocт или мигpaция" Пpocтият бългapин избиpa бкп-дпc-aтaкa, избиpa бeднocттa, зaщoтo нямa шaнcoвe и иcкa дa пoтoпи вcички ocтанaли cъc ceбe cи.

Добави коментар

Водещи новини